Witam wszystkich i dziekuje wszystkim za podpowiedzi we wcześniejszym poście ..... heh okazało sie ze mam walniętą chłodnicę heh i to na środku prawie bo z innego miejsca nic nie cieknie..... ale w czym rzecz..... jutro kupuje nową i mam kilka pytnek z racji tego ze dopiero 2dni temu kupilem to autko...... CZY MOGE SAM JA WYMIENIĆ? Z TEGO CO TAM ZAUWAZYLEM TO DOCHADZA DWA WĘŻĘ GÓRA I DÓŁ.... ILE PŁYNU WCHODZI W TEN UKŁAD? Mam w planie ją zdemontowac i poprostu wmontowac nową nalac plynu i odpowietrzyc???? A ODPOWIETRZNIK ZNAJDUJE SIE PO PRZECIWNEJ STRONIE NIZ RURY TAKI MAŁY CZARNY ALAFALA KOREK? ODPOWIETRZAC NA WŁĄCZONYM SILNIKU I ZALEWAC PLYN NA WŁĄCZONYM CZY WYŁĄCZONY?..... Musze sam to zrobic dlatego ze jestem w irlandi i w garazu jakim kolwiek mnie skasuja ze dwa 2X wiecej niz kosztuje sama chłodnica.. to pytam czy moge am czy tez po wymianie chlodnicy i nalaniu plynu musza byc robione jakies pomiary itp????? A I CZY MOGE TYLKO TA WYMIENIC CZ TEZ MUSZE TĄ OD KLIMY????? Pozdrawiam gorąco i szerokości..............