Cześc Czy może ktos mi pomóc ? poszukuje tulei metalowo gumowych jak w temacie do alfy 166 czy ktoś wie gdzie można je kupić i jakie kupić? słyszałem ze można dostać też jakieś 2 razy droższe ale dużo wytrzymalsze.
Cześc Czy może ktos mi pomóc ? poszukuje tulei metalowo gumowych jak w temacie do alfy 166 czy ktoś wie gdzie można je kupić i jakie kupić? słyszałem ze można dostać też jakieś 2 razy droższe ale dużo wytrzymalsze.
Zapewne chodzi Ci o tuleje poliuretanowe ? Tutaj masz adres strony producenta http://www.carhard.pl/ .Napisał Mistiq
Poszukaj na allegro ,wiem że są dostępne, Tuleje dolne wachacza)
Mam pytanie a które tuleje , w których wahaczach musze wymienic , żeby z sytuacji gdy moje koła tylne stoją tak : /---\ a chcę aby stały tak |---| ??
nie wiem czy to postawi kółeczka tak I=I no własnie byłem na szarpakach oglądali moja tylne kółeczka i tez wszystko ok tylko amorki do wymiany no i tuleje w wahaczach których właśnie szukam i nie mogę znaleść i mam nadzieje że tutaj na forum ktoś pomoże mi znaleść jakies rozwiązanie![]()
Stanley, stanley jesli tak ci się rozjachało zawieszenie tzn kąty to przyczyna moga być nie tylko tulejw ale przede wszystkim sworznie wachacza które prawdopodobnie nie są juz na swoim miejscu.
Ja wymienilem komplet tulejek w tylnym zawieszeniu.Zastosowalem powerflex (www://powerflex.co.uk)auto znacznie sztywniejsze,zrobilem 5 k kilometrow,jak narazie bez zastrzezen,w zimne dni troszke skrzypi tylna zawiecha
Panowie wiec tak z tego co udałomi sie ustalić to to że jesli koła tylne w alfie 166 stoja /=\ przyczyna jest w tulejach dolnego wachacza i górny wachacz w kształcie bumerangamoje tez tak stały .Wymieniłem tuleje dolnego wachacza , górny wachacz, tuleje zwrotnicy, gumy stabilizatora i amory i teraz koła stoją jak tzreba dupka nei zarzuca trzyma sie jak przyklejona Pozdrawiam
![]()
Czy może chodzi o coś takiego?
http://moto.allegro.pl/item522899514...romeo_166.html
A tuleja zwrotnicy jak wygląda, na wiosnę chcę się tym zając...
Zgadza się to te tuleje ja też je wymieniłem pozdr![]()