Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: kable usb

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Alfa 147 po lifcie

Domyślnie kable usb

w mojej 147 mam w schowu tu przed siedzeniem pasazera wyprowadzone jakies kable, nie wiem skad?? Z radia moze?? Jeden zakonczony jest wejsciem usb a dwa inne maja takie koncowki jakby pod subwofer jedna czerwona jedna biala. Wychodzi jeszcze taki maly przełącznik kenwood gdzie jest tylko pcja on i off. Myslalem ze ktos moze wyprowadzej cos pod mp3 ale jak podpinam sie pod usb to lipa jest, nic sie nie dzieje bez wzgledu czy jest na on czy na off. Moze to jakis przelacznik pod subwoofer czy cos??

Użytkownik Romeo Avatar KlaudioOs
    Mieszka w
    Koszęcin
    Auto
    Alfa Romeo 2003' 147 1.9 JTD 140KM BOSE

Domyślnie

może zdjęcie daj

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

a jak podłączysz coś pod usb to w radyjku jest opcja źródła z usb ? wiem że głupio brzmi ale bywa tak że ktoś tylko wepnie coś ale źródło nadal ma np na radio ustawione to i nic się nie będzie działo :-)
    radyjko jakie tam siedzi u ciebie ?

Auto
    Alfa 147 po lifcie

Domyślnie

u mnie jest connect navi+. Jak podpinam cos pod usb, probowalem juz mp3 i telefon to nic sie nie dzieje, nie wyswietla mi na ekranie zadnej dodatkowej opcji czy cos?? Moze gdzies to sie przestawia czy cos??

Mieszka w
    Koszęcin
    Auto

Domyślnie

a może to resztki instalacji, która była podpięta do zmieniarki, z zestawem głośnomówiącym albo coś... ktoś miał, sprzedawał alfe to powyciągał, a kable zostawił

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Leszno
    Auto
    Gulietta 1,4 T MA 170 KM

Domyślnie

Cytat Napisał SmifNWessun Zobacz post
    u mnie jest connect navi+. Jak podpinam cos pod usb, probowalem juz mp3 i telefon to nic sie nie dzieje, nie wyswietla mi na ekranie zadnej dodatkowej opcji czy cos?? Moze gdzies to sie przestawia czy cos??
    na ekranie Ci niczego nie wyświetli. CN+ nie ma wejścia usb. Najprościej aby zaspokoić ciekawość iść po kabelku i sprawdzić gdzie Cię doprowadzi.Jest kilka opcji.Ja kiedyś dopóki nie kupiłem interface obd2 na BT miałem na stałe wpiętego w złącze obd i tylko kabel usb wystawał mi właśnie w schowku.Chcąc coś sprawdzić podpinałem laptopa i nie musiałem rozkręcać klapki na bezpiecznikach i podłączać interface.Układając wiązkę do bagażnika auta przy okazji instalacji zmieniarki dołączyłem sobie kabel usb / kiedyś myślałem o Car PC /i kabel antenowy do CB przy jednym rozkręcaniu autka..kabel CB przydał się w zeszłym tygodniu.Założyłem CB .Prawdopodobnie miałeś w schowku jakieś urządzenie typu odtwarzacz mp3 z wejściem usb. Wtyki do kenwooda sterowały jakiś wzmacniacz.. wstaw zdjęcia ..wspólnie pomyślimy

Mieszka w
    Koszęcin
    Auto

Domyślnie

już to samo proponowałem, żeby zdjęcia kolega dał, ale nie doczekaliśmy się jeszcze.

Auto
    Alfa 147 po lifcie

Domyślnie

nie mam czy cyknac a moim fonem to nic nie widac hee. Poprostu wychodzi kabelek koncowka usb i dwie chinche jak pod soobwofer czy cos. Dodatkowo tu przy kierce mam jakis przelacznik kenwood opcja tylko on - off. Jak podpinam cos pod usb to nic sie nie dzieje poprostu, bez wzgledu czy na tym przelaczniku jest on czy off. Nie wiem co tam moglo siedziec, moze jakas zmieniarka czy cos??? I do czego innego moze byc podpięte to usb jak nie do radia??

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Leszno
    Auto
    Gulietta 1,4 T MA 170 KM

Domyślnie

Pewnie i tak to co było to zostało wymontowane...A ciekawość naszą i swoją zaspokoisz jak się ociepli i zobaczysz gdzie idą te kabelki.Gdybanie co tam mogło być podłączone
    jest bez sensu... sprawdź tylko czy radio się odzywa gdy wsadzisz coś w te chinche. Może masz podłączone do końcówki mocy w CN+ ..czyli była tam jakaś mp3 a kabelek był po to / może Ci gdzieś wystaje druga strona / aby podłączyć pendriva.