Panowie mam pytanko po wjechaniu w dziure cos trzeszczczy z lewej strony jak by guma o gume terła, albo styropianem po szybie , taki to dzwięk wydaje wiece moze zo to moze byc ???tylko na wiekszych nierownosciach jezdni.
Panowie mam pytanko po wjechaniu w dziure cos trzeszczczy z lewej strony jak by guma o gume terła, albo styropianem po szybie , taki to dzwięk wydaje wiece moze zo to moze byc ???tylko na wiekszych nierownosciach jezdni.
Górny wahacz na tulejach gumowo-metalowych ...Napisał mlesiakowski
pzdr. Grzesiek
trzeba wymienic wzchacz czy same tuleje wystarczy???
znalazlem i tuleje i wachacze w tym problem ze caly wachacz VEMA podobno włoski kosztuje mniej niz 2 tuleje wiec chyba wymienic cały niz bawic sie w wybijanie tulejek ??
Jest jakas ksiązka serwisowa lub inna nawet w jwzyku angielskim i w postaci pliku ktora opisuje dokladniej podzespoly auta?? bo ta instrukcja obsługi cos cienka jest :/
mlesiakowski, zamiast vemy lepiej kup przynajmniej delphi ... \ Vema mam zle doswiadczenia
pzdr. Grzesiek
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
Moga tez trzeszczec dolne ja mam wywalone dolne i trzeszczychyba ze mam wywalone dolne a trzeszcza gorne co tez moze byc
![]()
ja ci kolego polecam wachacze trw (lukas) sa one montowane seryjnie w alficzkach i na chwile starcza
Ja śmigam na TRW i jestem zadowolony od jakichś 20 tysiaków km...
Polecam wymienić odrazu komplet wahaczy bo wymienisz dół a za 1000 km odezwie sie góra i znów rozbieranie...
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz