Poszukuję na terenie Warszawy,jakiegoś artystę,który naklei,namaluje uproszczone logo AR.Coś,w tym stylu jak na załączonej fotce
Poszukuję na terenie Warszawy,jakiegoś artystę,który naklei,namaluje uproszczone logo AR.Coś,w tym stylu jak na załączonej fotce
Mogę zapytać jednego gościa który ma talent do takich rzeczy, może by coś narysował i pokierował do firmy która to zrobi.
Takie coś można było kupić w naszym sklepie forumowym ale było małe zainteresowanie i chyba kolega zrezygnował
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
do takich zabaw są specjalne folie, wzór można wymalować dowolny (w krzywych) a później wycinanie na ploterze tnącym.
Po świętach podam Ci więcej szczegółów odnośnie materiałów.
Ta naklejka z logo z tyłu auta jest do kupienia w ASO jako dodatek do MiTo
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Dzięki,za pomoc!Podjadę,po świętach na 1-sierpnia.Tylko,nie wiem,czy naklejka,będzie pasowała do mojej 156 SW.Najwyżej,skorzystam z namiarów kolegów na jakiegoś magika.
jak najbardziej jest do kupienia
tylko pytanie za ile ???
za 950 PLN![]()
Chora cena,dzięki za info! W sumie,nie wiem czy nawet by pasowała do 156.Znalazłem w Olsztynie,firmę,która robi,właśnie,takie cuda.Trochę,daleko,ale jak nic, nie znajdę w rejonie Wa-wy,to się tam wybiorę.
Przy,okazji,jak się Miciak sprawuję?W mieście,się sprawdza,motorek,nie za słaby?
generalnie nadal jestem w niej zakochany, aczkolwiek ma kilka minusów:
- strasznie niski przedni zderzak, przed prawie każdym progiem trzeba zwolnić, jak nie stanąć
- duży promień skrętu, ale tutaj ręcznym nadrabiam
do miasta super, zwłaszcza w trybie Dynamic. co do silnika, to zawsze jest niedosytjak miałbym 155 lub QV też było by po pewnym czasie mało
planuję już pomału zmianę właśnie na coś z mocniejszym silnikiem i może trochę większe, patrz Julkaale to dopiero pewnie będzie przyszły rok
Jakakolwiek firma oklejająca auta powinna Ci to zrobić.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."