Witam, noszę się z zamiarem niżej posadzenia swojej Gtv`ki. Jakie sprężyny zastosowaliście w swoich maszynach? ile obniżaliście i czy próbowaliście takiej opcji obniżenie + dystans? jak tak to jaki? myślałem o sprężynach -30/-30.
Witam, noszę się z zamiarem niżej posadzenia swojej Gtv`ki. Jakie sprężyny zastosowaliście w swoich maszynach? ile obniżaliście i czy próbowaliście takiej opcji obniżenie + dystans? jak tak to jaki? myślałem o sprężynach -30/-30.
-30 da radę spokojnie. Tak tylko się zastanawiam ... jest nisko fabrycznie. TS trochę stoi wyżej, ale TB-ka z przodu szoruje prawie po glebie. Sam już parę razy michą przytarłem
ja miałem -30 przód i tył, ale po założeniu kół zimowych (~3 cm mniejsze niż letnie) tarłem nawet na dużych koleinach, więc tyłek powędrował do góry, przód został -30, choć teraz znów myśle o obniżeniu tyłu, bo kół zimowych raczej już nie będę używać. jak masz alusy min 17 to nie będzie źle no chyba że profil opony będzie dość wysoki to tył może przycierać na dużych wybojach i w szybkich dziurawych zakrętach
mam telefony 17' profil 45
przy dobrych (nowych) springach będzie grało