Witajcie koledzymam pytanie czy moja alfa może być wyposażona w IC i jak mogę go rozpoznać a jeśli nie to czy mogę go zamontować . Za odpowiedzi dziekuję
Witajcie koledzymam pytanie czy moja alfa może być wyposażona w IC i jak mogę go rozpoznać a jeśli nie to czy mogę go zamontować . Za odpowiedzi dziekuję
oczywiście ze Twoja alfa jest wyposarzona w IC,
nie rozumiem drugiego pytania, jak go rozpoznać? z 156 IC jest po prawej stronie ( patrzać od przodu auta) wyglada jak taka chłodnica, tylko grubsza.
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
aha czyli to będzie ta mała chłodnica a ona ma w sobie płyn? i czy warto ją wymienić na większą?
Wiekszy IC-wiecej zimnego powietrza-wiecej mocy...![]()
no właśnie o to by mi chodziło a co mówicie na temat filtra stożkowego czy barto zakładać?
wg mnie zamiast jakiegos stozka lepioej wlozyc wklad org. rozmiarow tylko dobrej firmy produkujacej kustomowe czesci np. K&N. pamietaj ze filtr w JTD chroni tez turbo wiec nie warto inwestowac w tanie rozwiazania...
wielkie dzięki za doradzenie
Bez przesady, jak silnik ma 100 czy 105 KM to wiekszy IC nie zrobi nie wiadomo jakiej roboty, bedzie lepiej chodzil ale zeby sie kolega nie nastawial na 30KM przyrostu.Wiekszy IC-wiecej zimnego powietrza-wiecej mocy...