witam
pytam w imieniu kolegi
czy ktos probowal zmienic sobie podswietlenie zegarow w 156 z zielonego na czerwone ???
pozdrawiam
witam
pytam w imieniu kolegi
czy ktos probowal zmienic sobie podswietlenie zegarow w 156 z zielonego na czerwone ???
pozdrawiam
Zapewniam cię że zielone jest o wiele barziej przyjemne niż czerwone wprowadzone po FL. Generalnie trzebaby wymienić zielone elementy z tworzywa
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
a moze lepiej by bylo wymienic kompletne zegary itp. ???????????
Dolacze sie do tematu.Jakie zarowki/diody wchodza na podswietlenie obrotomierza??Musze wymienic.Thx.
Zgadzam się z Tobą, miałem w Bravie zielone i było świetne, nawiasem mówiąc myślałem że w alfie też będzie zielone, a tu czerwone harakiriNapisał Maciek-156
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Też swego czasu myślałem nad zmianą podświetlenia z zielonego na czerwony, ( były do kupienia białe zegary z czerwonymi cyframi z rozbiórki alfy po lifcie) Ale w wersji przed liftem regulacja nawiewu i klimy jest podświetlana na zielono, dodając do tego jeszcze niefirmowe radio świecące na jeszcze inny kolor to wyszła by z tego kakofonia kolorów.
dla mnie Alfa 156 po 2002r zamienia się w środku po zmierzchu jak choinka bożonarodzeniowa.Dla mnie za dużo światełek i kolorówNapisał csscss
![]()
dla mnie Alfa 156 po 2002r zamienia się w środku po zmierzchu jak choinka bożonarodzeniowa.Dla mnie za dużo światełek i kolorów![]()
Dokładnie , czuję się czasami jak w samolocieDD
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
U mnie świeci całość na zielono i jest ok. A w drugiej przy Sportpack-u zegary są czerwone a cała reszta podświetlona na zielono
.trochę to nie pasuje :cry:Napisał csscss