siema. wejda mi fotele z brery do 147 3 drzwi? bo chcilem wrzucic kubly a znalesc GTA graniczy z cudem![]()
siema. wejda mi fotele z brery do 147 3 drzwi? bo chcilem wrzucic kubly a znalesc GTA graniczy z cudem![]()
a od gt nie wystarcza i na pewno podejdą
te od gt nie maja zintegrowanych zaglowkow niestety ... ;p
Znalezienie GTA.... Były jakiś czas temu na allegro i wisiały około tygodnia razem z kanapa i boczkami.
Do czego zintegrowane zagłówki?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Kiedyś dorabiali takie do Malucha. Zostawiałeś oryginalne fotele, a dostawałeś w zamian właśnie takie ze zintegrowanym zagłówkiem. Jeszcze chyba żyją tacy rzeźbiarze. Znajdź któregoś i przerobi Ci oryginalne fotele ze 147. I ładne wzorki na tapicerkę dobierzesz, tygryski, lamparty itp.![]()
w temacie nie chodzi o Twoja opinie a zintegrowany zaglowki mialy wlasne te z gta wiec nie wiem skad porownanie do malucha itp. bezsens
to jak już takie chcesz to załaduj takie i po sprawie
http://allegro.pl/fotel-kubelkowy-ku...338850861.html
Moja opinia jest nieważna. Ale faktycznie są firmy tapicerskie, które mogą oryginalne fotele przerobić na takie ala GTA lub inne jakie sobie zamarzysz. Dodadzą gąbki, dobiorą ładną tapicerkę albo skórę, przerobią stelaż i fotel może wyglądać lepiej od oryginalnego. Zaletą jest to że zostają poduszki boczne , regulacje, szyny idealnie pasują itp. Wadą jest cena bo dobre firmy się cenią a tani "fachowcy" zrobią coś na poziomie wspomnianego malucha.