Witam. Nie potrafie wymienić żarówki postojowej Z jednej strony a teraz juz z 2 mam pourywane te plastikowe łączniki do wyciągania żarówki. Co teraz jakieś pomysly.
Pozdrawiam.
Witam. Nie potrafie wymienić żarówki postojowej Z jednej strony a teraz juz z 2 mam pourywane te plastikowe łączniki do wyciągania żarówki. Co teraz jakieś pomysly.
Pozdrawiam.
Ja jeden kiedys urwalem ale przykleilem super glue i juz kilka razy wyjmowalem i dalej trzyma. Swoja droga lepiej delikatnie ciagnac za kabelki niz za uchwyt, a juz na pewno nalezy zlapac uchwyt jak najblizej gniazda, bo jak zlapiesz na koncu to raczej sie urwie...
Pozdro![]()
Witam.
Odgrzewam kotleta bo nie mogę sobie poradzić z tym badziewiem... szczerze mówiąc nie wiem od czego zacząć- a myślałem, że wymiana żarówki zajmie mi 5 minut :/
Czy jest gdzieś jakiś rysunek lub zdjęcie, żebym mógł zobaczyć za co trzeba złapać?
No właśnie... jaki ruch wykonujemy- po prostu wyciągamy, czy trzeba obrócić coś... jakieś narzędzie dodatkowe potrzebne?
Ktoś, coś?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Hmmm boje się, że wyrwę! Już naprawde dużej siły użyłem i nic... za kabel ciągnąć, czy jest jakiś uchwyt lub spinka?
Jeśli wystarczy pociągnąć... to po co w instrukcji piszą, że należy się udać do ASO?!
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Próbuj za kabel, tylko z wyczuciem. Uchwyt jest ale nie ciąg za to ucho bo sie urwie, plastik jest bardzo twardy i łamliwy. Za kabel lub za uchwyt ale blisko samej obudowy zeby nie urwac ucha.