Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Pilnie poszukiwany lewy błotnik przód AR 156 Warszawa

Użytkownik Embrion
    Auto
    szara

Domyślnie Pilnie poszukiwany lewy błotnik przód AR 156 Warszawa

Witam,
    Poszukuję lewego błotnika (przód) do AR 156 1,9 jtd z 2001 roku. Kolor Nero Fuoco 821/A. Ma może ktoś, lub zna ktoś kogoś? Bo kurka na allegro to jak mają te błotniki, to nie potrafią podać w jakim kolorze, jaki odcień. A gdzieś, do jakiegoś "nieumniejszając" piździejewa ,300 czy 500 km nie będę jechał, żeby porównać sobie z moją Alfką.
    W razie czego podaję maila sawa.warszawa@gmail.com.
    Pozdrawiam

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Przemyśl
    Auto
    AR 156 1,9JTD 105kM SW 2000

Domyślnie

http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#04671fe77f

polecam w 100% dobry kontakt, wszystko w jak najlepszym porządku, gość sprzedaje wszystkie części karoserii, wyposażenia wnętrza, zawieszenia, silnik i skrzynie 1.9 i 2,4 JTD, felgi, lampy, osprzęt silnika 1.6, 1.8, 2.0 T.S, 2.0 JTS. ostatnio kupowałem do swojej "Julci" plastiki bagażnika przed każda transakcją przesyła fotki żeby zobaczyć co i jak... Wszystkie części są oryginalne i w 100% sprawne.

Użytkownik Rowerzysta Avatar kurek94
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 TS 1999r

Domyślnie

Cytat Napisał dawidoo2375 Zobacz post
    http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#04671fe77f

polecam w 100% dobry kontakt, wszystko w jak najlepszym porządku, gość sprzedaje wszystkie części karoserii, wyposażenia wnętrza, zawieszenia, silnik i skrzynie 1.9 i 2,4 JTD, felgi, lampy, osprzęt silnika 1.6, 1.8, 2.0 T.S, 2.0 JTS. ostatnio kupowałem do swojej "Julci" plastiki bagażnika przed każda transakcją przesyła fotki żeby zobaczyć co i jak... Wszystkie części są oryginalne i w 100% sprawne.
    Także polecam zadzwoniłem Sprzedawca zaraz poszedł zobaczyć czy ma wymaganą przeze mnie część i zaraz wysłał maila ze zdjęciami duży plus

Użytkownik Embrion
    Auto
    szara

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Zadzwoniłem pod wskazany numer. Niestety nie ma, ale powiedział, że spróbuje sprowadzić. Może się znajdzie błotnik w tym kolorze.
    Pozdrawiam