Wie ktoś gdzie w dobrej cenie dostać szybe niebieską do 155?
Wie ktoś gdzie w dobrej cenie dostać szybe niebieską do 155?
Uhuhu! Ciężka sprawa. Jestem po wymianie szyby i... są problemy... W nord glasie czekałem kilka miesięcy! No i przy okazji radzę tę firmę omijać szerokim łukiem!!
pisz do Andrzejka
on powinien jakąś używę mieć ,
A jak chcesz nową , to daj znać bo szukam kogoś kto sie zrzuci na bóle na koszty sprowadzania nowych![]()
Podobno w Niemczech są do dostania niebieskie![]()
ja pytalem w Elblagu w firmie Inter Glas www.interglas.pl i powiedzieli ze 3 dni trzeba czekac a koszt cos kolo 500 zl z montazem. Dla mnie akurat te 3 dni to bylo za dlugo ale bede wymienial w styczniu
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
Ale wspomniałeś, że chcesz niebieską? Bo parówy w swoich katalogach mają napisane, że do 155 montuje się zielone!
Gdybym wcześniej nie przeczytał, że z niebieskim są problemy i potrafią zieloną zamontować to też bym z taką jeździł
Po kilku miesiącach oczekiwania zamontowali mi białą! Szkoda nawet gadać... Firma nord glass jest najlepsza na świecie
- - - Updated - - -
No ale gdyby ktoś chciał zieloną to niema żadnego problemu - 3 dni i na aucie![]()
ile placiles za biała?
Mnie w czerwonej gość sprowadzał , ( tam mam wszystkie zielone ) i mówił że z tymi nie ma problemu bo od tempry pasują tylko uszczelka jakby jest większa na obramowaniu ) ale , hmmmm trza by to było dokładnie sprawdzić
http://allegro.pl/szyba-przednia-alf...480151429.html oni mają zielone
Ostatnio edytowane przez Dziaru ; 19-08-2013 o 00:43
Zielone mają wszyscy
A za białą płaciło generali. Też już z nimi nie chcę mieć nic wspólnego. Kuwa! Czy w tym kraju nie da czegoś normalnie załatwić?!
A co do PW to jak nie wiesz, że szyba jest w innym odcieniu to się nie zorientujesz nawet. Ale z zieloną to chyba nie przejdzie
A co zrobiłem? Zadzwoniłem do jakiejś instytucji i pani kazała mi się zgłosić ze wszystkimi kwitami jakie mam i... i możesz się domyśleć co zrobiłem![]()