Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Temat: 164 q4

Użytkownik Świeżak Avatar flup
    Mieszka w
    Kraków, Myślenice
    Auto
    AR164 2.0 TS '91

Domyślnie 164 q4

Czy to ktoś z was może?
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-164-jed...C23447030.html

--
    pozdrawiam
    flup

Użytkownik Świeżak Avatar krzysiek3452
    Mieszka w
    Gdynia
    Auto
    159 2.0 170 SW i GTV6 83'

Domyślnie

Chyba nie, ale brak bocznych szyb i kompletu dokumentów to może być problem... Da się to wogóle zarejestrować?

Użytkownik Znawca Avatar Artas 155
    Mieszka w
    Warszawa/Gródek
    Auto
    Alfa Romeo 155 2.0 16V/Alfa Romeo 155 1.8 8V i FC 20VT

Domyślnie

Z rejestracją jest problem bo nie ma drugiego dowodu rejestracyjnego.a w naszym pięknym kraju ze wszystkim jest problem
    Tak że pewnie zostanie tam w tym miejscu na dłużej...

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał krzysiek3452 Zobacz post
    Da się to wogóle zarejestrować?
    Nie da się.

Użytkownik Romeo Avatar Yacek
    Mieszka w
    Warszawa-Ursus
    Auto
    BMW E38

Domyślnie

Tylko na dawce jak zejdzie troche z ceny to ja wezme
    Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38

Użytkownik Pirat drogowy Avatar 164Q4
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    164 Q4 '93, 164Q4 '94, 164 QV '90, GMC Typhoon, Renault Safrane Biturbo, Saab 9000 Aero, Volvo 850R,

Domyślnie

Brak dużego briefu, brak szyb bocznych, przednia pęknięta. Przebieg 258000km. Silnik nie odpala. Pedał sprzęgła w podłodze. Stan zawieszenia, napędu nieznany. Dalej to kosmetyka (prawy halogen, lakier). Pięć lat stała w garażu. Sprzedający otrzymał ja w ramach zapłaty za pracę w Niemczech. Nie ma pojęcia co to za samochód.
    Co do rejestracji to jest oczywiście taka możliwość. Sprzedający oferuje za niewielką opłatą zdobycie potrzebnych dokumentów.
    Pytanie tylko ile pochłonie doprowadzenie auta do ładu...?
    Ostatnio edytowane przez 164Q4 ; 03-04-2012 o 17:32

Użytkownik Znawca Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 155v6; AR Stelvio Q

Domyślnie

No to liczymy...
    Szyby do ogarnięcia w cenie do 2kzł. Silnik - skoro 5 lat stała to nie dziwne że się coś zepsuło - przebieg 260kkm raczej dla niego nie stanowi problemu - koszt remontu to ok 6-8kzł - dla naszych obliczeń niech to będzie ~5. Sprzęgło - sam sobie odpowiedziałeś pisząc o jej postoju. Myślę że za 20tyś zł można ją uruchomić i się przemieszczać. Jak wiadomo sprawy estetyczne zostają na potem i można je liczyć w dziesiątkach tysięcy także jeśli tylko jest w stanie załatwić resztę papierów myślę że jest to ciekawa propozycja
    A jeśli kogoś zastanawia czy warto? Niech każdy sobie sam odpowie. Wolałbym kupić tą i doprowadzić do ładu niż tą co jest w bydgoszczy za 25kzł (z gazem - <olaboga>) i nie musieć nic przy niej robić - ale to tylko moje zdanie

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

Z q4 to ciężka sprawa jest - przede wszystkim czasowa i kosztowa, sam sie troche przeliczyłem, koszty są ogromne! ale!!!! gdybym miał to oddac do warsztatu i zapłacic to 30000zł to byłoby minimum. a samemu to mysle 22 koł się zamknie-- mam nadzieje .
    Tą z ogłoszenia to z aok 3000zł by sie opłacało kupic i wtedy 20000 włozyc i wtedy bedzie super.
    do Zlotu jeszcze troche czasu wiec mam nadzieje iz kilka q4 na zlocie sie pojawi

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    164 QV 24V '93, 164 Super TB '96, 166 2.5V6 '98, 155 2.0TS 16v '96

Domyślnie

Cytat Napisał krawat Zobacz post
    No to liczymy...
    Szyby do ogarnięcia w cenie do 2kzł. Silnik - skoro 5 lat stała to nie dziwne że się coś zepsuło - przebieg 260kkm raczej dla niego nie stanowi problemu - koszt remontu to ok 6-8kzł - dla naszych obliczeń niech to będzie ~5. Sprzęgło - sam sobie odpowiedziałeś pisząc o jej postoju. Myślę że za 20tyś zł można ją uruchomić i się przemieszczać. Jak wiadomo sprawy estetyczne zostają na potem i można je liczyć w dziesiątkach tysięcy także jeśli tylko jest w stanie załatwić resztę papierów myślę że jest to ciekawa propozycja
    A jeśli kogoś zastanawia czy warto? Niech każdy sobie sam odpowie. Wolałbym kupić tą i doprowadzić do ładu niż tą co jest w bydgoszczy za 25kzł (z gazem - <olaboga>) i nie musieć nic przy niej robić - ale to tylko moje zdanie
    Musiałbyś ją zobaczyć na żywo... Jest w nieziemskim stanie. A lpg...? Jeśli przeszkadza to można zdemontować lub na nim nie jeździć.
    Lpg dawno wyszło z ery śrub do regulacji dawki. Wszystkim sterują zaawansowane sterowniki.
    Mam na imię Jacek... i jestem alfaholikiem...
    Powrót do Busso.... w najfajniejszym opakowaniu...

Użytkownik Znawca Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 155v6; AR Stelvio Q

Domyślnie

Cytat Napisał jacoff Zobacz post
    Musiałbyś ją zobaczyć na żywo... Jest w nieziemskim stanie. A lpg...? Jeśli przeszkadza to można zdemontować lub na nim nie jeździć.
    Lpg dawno wyszło z ery śrub do regulacji dawki. Wszystkim sterują zaawansowane sterowniki.
    Wiadomo że ciężko tą doprowadzić do takiego stanu jak tą w Bydgoszczy - ale mi chodzi o przyjemność z odbudowy kultowego już autka

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia