Do golfa to mozna porownac Guliette bo oba te samochody sa w klasie kompact. AR 159 to klasa passata i jak chcesz porownac osiagi to rob to w jednej klasie, inaczej cala ta dyskusja jest bez sensu.
Do golfa to mozna porownac Guliette bo oba te samochody sa w klasie kompact. AR 159 to klasa passata i jak chcesz porownac osiagi to rob to w jednej klasie, inaczej cala ta dyskusja jest bez sensu.
A mi z najfajniejszych wygranych przypomina się Nissan GTR. Ale on nie wiedział że się ścigamy
Naprawdę jeszcze ktoś jara się wygraną z jakimś autem spod świateł?
Jeśli ktoś chce mieć szybkie auto to niech takie kupi. 159 nie należy do grona aut szybkich i mimo stosunkowo mocnego silnika waga robi swoje i nie można spodziewać się rewelacyjnego przyspieszania.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Naprawdę tak często jeździcie od świateł do świateł z laczkiem w podłodze ? Dla mnie 159 to nie auto na wyścigi, Polo czy golf to dobry jest żeby sobie podjechać na miasto wrzucić worek ziemniaków do bagażnika i zawieść do domu, zero emocji, nuda i nuda, dobre auto dla kobiety żeby mogła tym jeździć jak czołgiem po mieście, trzaskać drzwiami, dzieciaki syfiły po tapicerce, mi by się nawet tego auta myć nie chciało, odkurzać, jest tak nudne i mało urodziwe. Co byś tam nie zrobił, wsadził to dalej nic ciekawego.
dobry, ostry tekst, Kolin![]()
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Naprawdę uważasz, że będzie dostępna w PL jazda testowa 4C?
Moim zdaniem nie ma takiej opcji. No chyba, że pójdą śladem niektórych marek, i jazda testowa będzie dostępna tylko dla tych, których stan konta bankowego pozwalałby na zakup takiego auta...
- - - Updated - - -
Pamiętaj, że 4C to Alfa, więc moim zdaniem właśnie dlatego się nie sprzeda - zwłaszcza w Polsce...
Choć z drugiej strony, jeżeli 4C się nie sprzeda, chociaż oprócz wyglądu prawdopodobnie będą też i wreszcie świetne osiągi i znakomite właściwości jezdne, to już chyba żaden model Alfy się nie będzie dobrze sprzedawał.
- - - Updated - - -
No może w pierwszym roku sprzedaży będzie to z 10 sztuk, a z każdym kolejnym rokiem sprzedaż będzie dołować.
Obym się jednak mylił z tymi moimi prognozami![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Pafka, ty siedź cicho, już nie jestes alfisti![]()
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
"Kurde...jednak Nasze kochane Alfy są ociężałe" = Kurde... jednak nasze Alfy to tylko zwykłe samochody
żeby samochód był z duszą, z werwą, sportowy lub nawet nie całkiem, ale inspirujący i angażujący kierowcę... wcale do tego nie musi być najlepszy, najdoskonalszy. nie są to moje imaginacje. Subaru BRZ/Toyotę AE86 dało się zrobić, a na 4C sobie czekamy.
wrecz prostsza budowa i lekkość, a nie wszechstronna doskonałość jest tu kluczem do sukcesu.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()