Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Temat: Nasze hobby - nie dotyczy alfy!!!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar drobiazdzek
    Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie Nasze hobby - nie dotyczy alfy!!!

Witam wszystkich, zakładam temacik dotyczący naszego wolnego czasu, jakie mamy oprócz alfy inne hobby.
    Ja np. teraz mam dużo czasu (emeryt) i uwielbiam turystykę motocyklową, może jest tu też ktoś, kto lubi jeździć na dwóch kółkach? może jakiś wspólny wypadzik za miasto?
    Ale w sumie chodzi o to co robicie i co lubicie robić i takie tam luźne wypowiedzi - pozdrawiam !!!

Użytkownik Romeo Avatar Dziaru
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    155 2,0TD / 155 2,0TS / 155 1,8TS 8V / 155 2,0 16V / 164 2,0 TS 8V

Domyślnie

Hmmmm , kurcze kiedy ja dożyje tego czasu ze będę emerytem aj aj - dobra miło było pomarzyć

No ja generalnie , robię rożnego typu nalewki i winka ( głownie tylko winka ) Więc , jak ktoś ma jakieś drzewka owocowe i nie zbiera owoców , to chętnie bym troszkę przygarnął Oczywiście winko będzie tez dostarczone .
    Pytam się gdyż wiele ludzi ma owoce na drzewach i one po prostu gniją i szpaki je wymuca .

Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

no w naszej okolicy sporo sie tego marnuje, a szkoda...

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

A ja sobie pogrywam na różnych instrumentach. Keyboard, akordeon, pianinko, ksylofon, gitara klasyczna, akustyczna i elektryczna... Taki talent zamknięty w domu No... wychodzi jedynie na ognisko z piwkiem
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

Użytkownik Pirat drogowy Avatar prodigyboy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    była 156 2.4 JTD z przesiadką na X5 , obecnie 156 1.9 SW

Domyślnie

Cytat Napisał quattroporte88 Zobacz post
    A ja sobie pogrywam na różnych instrumentach. Keyboard, akordeon, pianinko, ksylofon, gitara klasyczna, akustyczna i elektryczna... Taki talent zamknięty w domu No... wychodzi jedynie na ognisko z piwkiem
    To ja dokładam saksofon( po szkole muzycznej 2 stopnia jestem ale obecnei już tylko sobie pogrywam hobbystycznie właśnie ) i może jakąs kapelę założymy . A poza tym to lubię dwa kółka , zarówno te na których się pedałuje jak i te z silnikiem .

Użytkownik Romeo Avatar _tomek_
    Mieszka w
    tychy
    Auto
    Mieczysław i Julia

Domyślnie

hobbystycznie zbieram zegarki

Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

Cytat Napisał prodigyboy Zobacz post
    To ja dokładam saksofon( po szkole muzycznej 2 stopnia jestem ale obecnei już tylko sobie pogrywam hobbystycznie właśnie ) i może jakąs kapelę założymy . A poza tym to lubię dwa kółka , zarówno te na których się pedałuje jak i te z silnikiem .
    kurcze a my sie martwimy o muze na spotach i zlotach, kiedy to klub muzyczny mamy!!!

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

HALO! Ale koncert ALFABAND juz sie odbył w Jaworzu na spocie! ( i moje organki)Co nie???
    U mnie wiele tego- zawodowo ogrzewanie i chłodzenie- własna firma, a hobby to sporty extremalne- sztuki walki,nurkowanie,wspinaczka -kiedys organizowanie imprez integracyjnych, ale przede wszystkim doprowadzanie moich Alf do jak najlepszego stanu

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Cytat Napisał prodigyboy Zobacz post
    To ja dokładam saksofon( po szkole muzycznej 2 stopnia jestem ale obecnei już tylko sobie pogrywam hobbystycznie właśnie ) i może jakąs kapelę założymy
    No ja też II stopień, ale nie skończyłem. Alfa mi się psuła i musiałem zrezygnować, bo nie miałem czasu na muzykę 2 kółka zresztą też mnie cieszą, oraz włoska serie A. Forza Roma!
    Na jakis spot 2 dniowy sie wezmie instrumenty, moze cos z tego wyjdzie po piwku
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

tomassobb
    Gość

Domyślnie

No ja też II stopień, ale nie skończyłem. Alfa mi się psuła i musiałem zrezygnować, bo nie miałem czasu na muzykę 2 kółka zresztą też mnie cieszą, oraz włoska serie A. Forza Roma!
    Na jakis spot 2 dniowy sie wezmie instrumenty, moze cos z tego wyjdzie po piwku

No to koledzy na następnym zlocie zrobimy jakieś jam session
    również gram na gitarce , mamy nawet z kolegami taką małą kapelke...