w ciagu 10-14 dni wszystkie hurtownie przyjmują towar do zwrotu bez zadnego problemu. nawet w otwartych opakowaniach.
Nie dotyczy to elementów elektronicznych
w ciagu 10-14 dni wszystkie hurtownie przyjmują towar do zwrotu bez zadnego problemu. nawet w otwartych opakowaniach.
Nie dotyczy to elementów elektronicznych
Podaj numer ze starego termostatu i na pewno dobry dostaniesz ja tak zrobiłem wymieniłem i działa swoją drogą sprzedawca był trochę nie kąpetęntny powinien się upewnić że termo będzie pasować.
dzięki za odp. co do zwrotu to myślę, że nie będzie problemu. gorzej że autko jest niejeżdżące, znaczy teoretycznie jak włożę aku to jest, ale chyba się powstrzymami tak wolę to niż spowrotem zakładanie i zdejmowanie termostatu, bo dostęp jest fatalny.
A skad wiesz jak wygladal zakup termostatu? sprzedawca nie ma obowiazku sprawdzac czy sprzedaje Ci prawidlowa czesc do Twojego modelu... To ze sprawdzaja po VINie to tylko dla dobra zeby nie bylo problemow wlasnie w takich wypadkach ale nie wszedzie tak jest i wcale nie swiadczy to zle o sprzedawcy.
powtarzam jeszcze raz skad wiesz jak przebiegal zakup? Moze kolega powiedzial potrzebuje termo do alfy jtd i sprzedawca przyniosl jedyny jaki byl na polce? Rozpoczynacie dyskusje na zbedne tematy. Napisalem ze jesli z wymiana nie bedzie problemu to sprawa bedzie rozwiazana...
U mnie wyglądało to tak, że sprawdziłem na aukcji, było że pasuje, dodatkowo zadzowniłem, gość też potwierdził, że będzie ok. Czyli tak naprawdę przedmiot był niezgodny z opisem. Poza tym jeśli chodzi o zakpy przez internet to chyba zawsze przysługuje prawo zwrotu nienaruszonego towaru.
Tak czy siak prawo mówi wyraźnie,że towar można zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny,towar nieuzywany, ma być w oryginalnym opakowaniu wraz z dowodem zakupu.I już ,a jak nie będzie chciał przyjąć zwrotu to jest takie coś jak pih jeden telefon i pozamiatane,wiem,bo sam pracuje w handlu i dobra wolą sprzedawcy nie ma tutaj nic do rzeczy,to nie reklamacja tylko zwrot.
Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
"What We Do In Life, Echoes In Eternity"