W związku z tym ze temat zszedł na psy - dosłownie - proszę modera o wywalenie czy zablokowanie. Chyba nie tylko mnie odechciewa się pisać...
W związku z tym ze temat zszedł na psy - dosłownie - proszę modera o wywalenie czy zablokowanie. Chyba nie tylko mnie odechciewa się pisać...
bardzo wysokie ceny naprawdę za auta z tak dużymi przebiegami...
ja dałem dwa razy tyle za samochód z 2004 roku...
ale ok- twój wybór- dla mnie istotne czy krajowe czy sprowadzane
jak sprowadzane to przebiegi znacznie wyższe
jeśli krajowa to pewnie brałbym wiśniową.- aczkolwiek poszukałbym jeszcze raz i nie podejmował decyzji zbyt pochopnie
a sprzedać bo ci się znudzi ? cóż na każdej stracisz.. bo nie sądzę byś znalazł kolejną osobę która da ci przynajmniej tyle samo co ty na ten samochód wyłożysz- a samochody oscylujący około 200 tys km przebiegu trudno jest sprzedać
“You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch.” – Jeremy Clarkson
Drogie? Przepatrzyłem ogłoszenia, komisy itp. To naprawdę niezłe ceny jak na auta z LPG, zarejestrowane z takimi silnikami. Przebieg? To oczywista sprawa ale sprzedawałem i takie co miały po 300 000...
'przebieg' przed sprzedażą to nie problema sprzedać bo ci się znudzi ? cóż na każdej stracisz.. bo nie sądzę byś znalazł kolejną osobę która da ci przynajmniej tyle samo co ty na ten samochód wyłożysz- a samochody oscylujący około 200 tys km przebiegu trudno jest sprzedaćDD
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Poproszę o głosy - opinie w sprawach innych mnie tylko zdołują i stracę ochotę do zakupu alfy...
Stary moja rada krótka , jak chcesz ja sprzedać za niedługo to bierz tą ładniejszą , mam już 23 auto i nigdy nie miałem problemu ze sprzedażą tych atrakcyjnych z wyglądu. Goście przychodzili napalali się i już . Jak auto nie jest atrakcyjne mimo , że wszystko ładnie chodzi nikt nie zakłada , że będzie chodzić cały czas , przecież to uzywane auto . A jak auto ma stać to przynajmniej jest na co popatrzeć (to żart oczywiście ).
Ps. Dziwie się , że bierzesz w tym roczniku i z takim przebiegiem auta na gazie , to potężny błąd. W takich rocznikach i takich przebiegach to tylko diesle! Posłuchaj gościa , który juz ujeździł 23 auta.
Gaz w obu jest od 4 miesięcy. Osobiście nie trawię klekotu diesla nawet V6 a i ekonomia przy mniej emocjonującej jeździe mi nie pasuje. A koszty jazdy podobne z przewagą benzynki 190KM
To kóra wg. Ciebie ładniejsza? To co powiedziałeś to oczywista oczywistośćSam mam za sobą 11 aut w ciągu 9 lat... zawsze ładne wygrywa...
ja bym ci odradził kupować alfe z tak dużym przebiegiem
Czy któraś z nich ma te problemy z temperaturą, które opisywałeś w innym temacie?
Czy z obiema byłeś w ASO?
PS. Nie mogę z niektórych Kolegów potrafią tylko odradzać nie podając żadnych sensownych argumentów.
A jakiego przebiegu spodziewasz się od 10letniego auta.Napisał rafal_n5
Jeżeli jest rzeczywisty to nie jest źle.
Z tą temperaturą ta tańsza miała problemy ale jak widzę ustały. Pomykałem i miała poniżej 90st. Ponoć tylko w korkach skacze do 100 maks. Rozrząd wymienię w tej czy innej - to normalne. Pompę się wymieni bo to prawdopodobna przyczyna to i temp. może się ustabilizować. Co do przebiegu to jak na V6 200tys. to uważam niewiele. Śmieszy mnie jednak opinia ogółu że ich auta mają po 150 tys i to nie ważne czy mają po 3,4 czy 12 lat - wszystkie mają między 150 a 200 tys. i ani metra więcej. Czy aż tylu naiwnych tutaj ludzi ? Są szroty co mają po 50 tys a są naprawdę fajne auta mające po 400...