Na forum był ktoś z chęcią przerobienia ale z tego co pamiętam na tym sie skończyło. Temat wart obserwowania![]()
Na forum był ktoś z chęcią przerobienia ale z tego co pamiętam na tym sie skończyło. Temat wart obserwowania![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja na 100% czytałem na forum o tym. To było nawet ze zdjęciami z prac nad tym projektem. Teraz nie mogę tego znaleźć
Czyli myślimy o innym temacie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wszystkie graty od klimatronik-a już zamówione i na dniach będą u mnieNawet gałkę zmiany biegów będe miał po lifcie a przyznam, że podoba mi się ona jak jasna cholera
Dokładnie to będę miał z tego auta
Jeśli ktoś z szanownych kolegów mógłby poradzić coś względem tej rurki zaznaczonej przeze mnie na poprzedniej stronie będę wdzięczny.
Of-top
Tutaj jest podobny temat, ale autor został zniechęcony za nim co kolwiek zaczął robić, chyba, że zrobił i milczy
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...imatronik.html
- - - Updated - - -
Czy w wersji po FL jest miejsce na popielniczke i zapalniczkę. Nie palę w aucie, ale kable będą dyndać a tego bym nie chciał. Przed FL było podświetlenie zapalniczki jaki sama zapalniczka.
Ostatnio edytowane przez ArturR_1975 ; 02-01-2013 o 20:51
no po FL jest przecież popielniczka i zapalniczka, poniżej przycisków klimy. Na zdjęciu to ta srebrna klapka nad schowkiem koło dźwigni biegów
Ostatnio edytowane przez Bouli Punk ; 02-01-2013 o 23:50
A co z tą rurką? Cieknie Ci woda na podłogę wewnątrz samochodu, czy na podłogę garażu? Jeśli na podłogę garażu i od strony kierowcy to u mnie też po korzystaniu z klimy cieknie woda i myślę, że to normalne. Ale czy to akurat ta konkretnie rurka za to odpowiada ciężko mi powiedzieć.
Dzięki za info Bouli Punk
Na zewnątrz od strony kierowcy pod autem mam mokro i tutaj się nie dziwię, ale wewnątrz od strony kierowcy to nie normalne. Latem kiedy musiałem odginać wykładzinę (wymiana instalacji elektrycznej) było pod stopami kierowcy mnóstwo wody za każdym razem :/ Ta zaznaczona rurka na foto jest krótsza od wyjścia rurek płynu chłodniczego czy złącza klimatyzacji w dodatku w grodzi wycinałem otwór tylko na złącze klimatyzacji i tutaj jest pies tak myślę pogrzebany. Będę demontował nagrzewnicę to zobaczę czy w grodzi jest zaślepka na te rurkę którą zaznaczyłem.
No Artur jestem ciekaw jak to Ci wyjdzie
Podsumowując nasunęło mi się kilka pytań:
- co się rózni w desce w FL i przed FL?
- instalacja na pewno inna tak?
- jak sytuacja z klimą jeśli np. mam automatyczną?
- wiązki dużo jest do przerobienia ?
- zastanawiam sie co jeszcze przerobić trzeba aby przełożyć,
- panel INFO CENTER?co z nim
Kiedy zaczynasz walczyć Arturo?![]()
Ostatnio edytowane przez radexon ; 03-01-2013 o 13:32
Witaj Radzio. W samej desce nic, ale w wyposażeniu tak. Nawiewy są chromowane, inny format panelu klimatyzacji no i klimatronik sam w sobie. Inny tunel, inne mieszki biegów i hamulca itd.
Czy instalacja inna nie wiem, będę myślał jak już będę miał nagrzewnicę u siebieAutomat dalej będzie automatem z tym, że będzie to dwustrefowy klimatronik. Ile wiązki do przerobienia nie wiem, będę się martwił jak już będę zakładać graty po FL
Info-center mnie nie interesuje, nie mam zamiaru montować komputera pokładowego (chyba, że z czasem coś mi odbije w tej kwestii) a zacznę wszystko zakładać jak już do mnie przyjdą części
![]()
Ostatnio edytowane przez ArturR_1975 ; 03-01-2013 o 16:28
Trzymam kciukiOdwazne posunięcie