janio ja Cię podziwiam, ze tez ci sie chce ciągnąc te rozmowy z Czarnym. Za niedługo dzieki niemu nikt juz pytan nie bedzie zadawal bo zawsze z dupy trabe zrobi, manihusar sie tylko grzecznie zapytal o koszt naprawy... ehhh
janio ja Cię podziwiam, ze tez ci sie chce ciągnąc te rozmowy z Czarnym. Za niedługo dzieki niemu nikt juz pytan nie bedzie zadawal bo zawsze z dupy trabe zrobi, manihusar sie tylko grzecznie zapytal o koszt naprawy... ehhh
1.jaka znowu misje?Jestem na ziemi,podboj kosmosu zostawiam USA
3.chyba nie zrozumiales ale OK
4.o naprawie kokpitu i poduszek??No brawo skoro doradzasz komus naprawe kokpitu i zakladanie poduszek(pewnie tez naprawianych??)
5.a po to ze napisaes zebymsobie zobaczyl wiec jak chcesz to mi pokaz bo mi sie szukac nie chce,a zainteresowany nie ejstem
PopieramJest tak jak piszecie
![]()
Evo666 jakos nie zauwazylem zeby nikt pytan nie zadawal,a raczej je powielaja.
nie mam takiej potrzeby.Dobra janio udzielaj swoich dobrych rad.Ja sie nei znam.Chyle czola.Pozdrawiam
Czasami mam przykre wrażenie, że 99% osób na tym forum myśli że jeździ bezwypadkowym samochodem. A z tym uszkodzonym blokiem to już w ogóle padłem, może to była stłuczka z kilkusetletnim drzewem?
Wracając do tematu to na allegro można znaleźć sporo uszkodzonych 159'tek które wymagają tylko wymiany zew. elementów (np.maska, zderzak), a po podliczeniu wyjdzie Cie taniej niż ta srebrna zagadka.