A moje zdanie jest takie .Jak ktos tak sie pali kupic 159 i widzi super mega okazje powiedzmy za 24 tys a praktycznie wszedzie dany model kosztuje 44tys .To niech kupuje kupi badziew bedzie jezdzil po mechanikach to sie nauczy na przyszloscja sie nauczylem .Jak dzis pamietam pierwsze moje auto rover 400.Wtedy te auta staly 8000tys ja wyrwalem "okazje" za 5000tys z miejscowosci DREZDENKO woj Lubuskie.Przyjechalem no kurcze odpicowany super wszystko extra .Minelo pol roku zaczela rdza brac nadkola .Lakier luszczyc sie na klapie bagarznika rdza nad klapa bagażnika,A jak sciagnelem tylni zderzak to ojciec i ja sie przeżegnaliśmy.AUTO DOSŁOWNIE POMARAŃCZOWE "rdza" .Teraz dziekuje bogu ze to byl samochód za 5000tys a nie alfa za 24 tys .PO tej przygodnie nauczylem sie czytac i sluchac ludzi na forum i nie napalac sie na takie auta .Takze ludzie kierujcie sie rozumem a nie emocjami .Pozdrawiam
E to raczej tamtejsze radosne serwisy tak sobie porządziły... Zostawienie dwumasy w agonalnym stanie w aucie, jak wymieniało się sprzęgło, to jest jakieś nieporozumienie. Poza tym nie masz kogo zajeżdżać - masz nowe szpeja w aucie
Zresztą nie tylko u nas robi się dziwne naprawy - nagminnie trafiały do mnie AR 159 np. z Belgii, w których nieszczelności kolektora dolotowego (luzy na klapach wirowych) były naprawiane w ten sposób, że wywalano listwę sterującą, a klapy uszczelniano czarnym silikonem do mis... Standardowa naprawa w ASO...
Ostatnio edytowane przez Tomek_KRK ; 31-01-2013 o 17:50
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
To mało widziałeś. Są oczywiście i takie poleasingowe 3-latki, które mają ok 150-180 tys, ale są i....4-latki które mają przebiegi 32-55 tys km. Należy pamiętać, że 159 to samochód nie dla handlowca-przedstawiciela, a raczej dla managerów średniego szczebla, którzy więcej czasu spędzają w biurze aniżeli gdzieś w terenie, stąd niskie przebiegi wcale nie są rzadkością.
Oczywiście obowiązuje zasada wyceny w firmach leasingowych, niski przebieg = cena szybuuuje w górę.
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
---
Bezwypadkowe auta na zamówienie. | Ogłoszenia: trade-lux.otomoto.pl
Części eksploatacyjne do grupy FIAT/PSA
odnośnie tego co tutaj piszecie ... nie jest to alfa ale sami ocencie czy to okazja czy jakis zart ;P (mimo rocznika ten samochod powinien wyjsciowo byc co najmniej kilka tysi wiecej warty jesli to co pisze i mowi sprzedajacy jest prawda )
http://moto.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62
Ostatnio edytowane przez Nitro ; 02-02-2013 o 20:06
Ostatnio edytowane przez Nitro ; 03-02-2013 o 01:28
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
potwierdzam, ostatnio wymieniałem służbowe auto ( także to użytku prywatnego ) i spotkałem koleznkę, która zdawała Jette po 2 latach z przebiegiem 34 tys. km. Jak mówiła, samochód na dojazdy do biura, mąż miał lepsze złużobwe, więc trasy robili jego autem...
na marginesie, moja Jetta miała 41 tys. po dwóch latach - po prostu wolę prywatnie jeździć moją bellą, mimo że za paliwo muszę sam płacić![]()