nie wiem czy sam popsułem, ale po trzaśnięciu drzwiami zniknęły mi wysokie tony - diagnoza - wyłamane zaczepy głośniczka i wpadło mu się do drzwi :/ trzeba będzie podkleić
verdebiancorosso
Przytarłem klamką o słupek podczas parkowania. W efekcie mam w dwóch miejscach ubytki plastiku![]()
Odkręciłem tylne nadkola i przeżyłem prawdziwy SZOK!Tona błota od strony drzwi,rdzy oraz niewielkie dziuryMa ktoś może jakiś sposób aby zapobiec dostawiania się błota w głąb nadkoli?
Alfa Romeo 147 105km 1.6 16V 2001r.
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._daffodil.html
nie ja a jakis głąb w wiswagenie passacie obtarl mi caly bok w mojej Alfie. Ja go sobie elegancko wyprzedam lewym pasem a on nagle odbija w lewo w efekcie czego mam porysowany caly prawy blotnik aliufelge drzwi przednie i tylne i jeszcze zeby bylo malo to gosc nie mial aktualnego oc i sie dogadac nie chcial
oczywiscie policja byla i koles dostał mandat, bo to byla jego ewidentna wina a najgorzej mnie wlasnie boli to ze juz moja bella nie jest tak sliczna i bedzie trzeba na jakis czas sie z nia rozstac
DZIŚ OD RÓŻNICY TEMPERATUR (lekko zmrożona szyba + ciepły nawiew) PĘKŁA MI SZYBABYŁ MAŁY ODPRYSK OD KAMIENIA I OD TEGO ROZESZŁO SIĘ NA BOKI
TRZEBA BĘDZIE KUPIĆ NOWĄ ... ECH ;/