aku na bank
aku na bank
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
odpaliło ?
Od auta kolegi nie poszło (vw polo) ale od sąsiada zabrałem aku 1000 i poszło (mimo jazdy sam nadal nie odpala) więc mam nadzieje jutro załatwić prostownik i zostawić na jedną nockę
może wszystko wróci do normy. Zobaczę czy sytuacja nie będzie się powtarzać bo jak tak to felgi będę musiał odłożyć a kupię nowy aku
Potwierdzę przyczynę jak tylko mocno podładuje akumulator ...
Dzięki Panowie za wpisy.
Kurde, naprawdę musiałeś mieć słaby akumulator, ile ma lat? Może czas na nowy?
Dziś będę się bawił w wyciągnięcie go z pod maski to zobaczę kiedy wyprodukowany ! jeśli się nie mylę jakieś 3 lata temu był wymieniany ale głowy nie dam. Czekam tylko na klucz 13 i zabieram się do roboty !
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
jak na złość prostownik uszkodzonyjadę jutro z aku do mechanika sprawdzić jego obecną pojemność - trochę się boje
przy okazji naprawie prostownik !
Tomek jak będę podpytam znajomego o napięcie ładowania choć bez samochodu pewnie niewiele będzie w stanie powiedzieć ...
Witam mam nadzieje jestem już na finiszu mojej przygody ... tak jak pisaliście okazało się, że mój akumulator powiedział dość. Właśnie zakupiłem nowego boscha dedykowanego na 9ki. Dziś już ciemno i nie chce trzymać w zębach latarki ale mam nadzieje, że jutro wsadzę aku i długa![]()
Dzięki za wszystkie wskazówki
Jestem w poniedziałek umówiony na reset kompa i sprawdzenie napięcia ładowania - mam nadzieje, że wszystko będzie w normie !
panowie miałem podobną historię ale do tego dziwny dźwięk gdy przekręcam kluczem to słychać taki ( tryk tryk tryk tryk ) wszystkie lampki migają i liczniki drgają , zostawiłem na 1 godz i wszystko zadziałało ok na razie tydzień jest spoko . co to mogło być ?