Dobra. Koniec kłutni![]()
Dobra. Koniec kłutni![]()
To ja proponuje skoro tak dobrze wam idzie przkomażanie, jak przekupom na targu, rozpoczecie dyskusji w temacie ktore to auto (159 czy e90) ma wieksze opory powietrza (bo to przeciez jakze istotne przy mocy auta w terenie) albo o wpływie koloru nadwozia na szybkość zuzycia tarcz hamulcowych.
Ja mam pytanie w innej kwestii, ile mniej wiecej czasu u Cinka zajmuje cała akcja chipowania (testy na hamowni, zabawa z kompem itd) ?
Ostatnio edytowane przez Evo666 ; 07-03-2013 o 15:54
a ile kolego Cie to kosztowalo? przyznam ze tez mysle o podniesieniu lekko mocy.
remap i zaślepienie egr wyniosło mnie 1400zł
to będą naprawdę dobrze wydane pieniądze![]()
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 21-03-2013 o 21:40
Jak bedzie normalnie jeździł to zainwestuje tak samo jak ten kto nie ma remapu.
Ja jeździłem normalnie i niestety musiałem zainwestować dość szybko w nowe przeniesienie napędu. Remap był robiony przy 97tyś km., a sprzęgło odmówiło posługi przy 104tyś km.
Teraz zastanawiam się czy nie jechać na kastrację programu bo boję się o nowy dwumas i sprzęgło.
u mnie tam hula i dwumas i sprzęgło po remapie u cinka i nic jak do tej pory się nie dzieje
no ale różnie bywa , różnie ludzie jeżdżą , różne towary można kupić itp itd
nie można też za bardzo twierdzić , że u innych też tak będzie bo tego nie wiemy
równie dobrze jedna osoba u której jest ok może twierdzić , że u innych też na pewno będzie ok
no i równie dobrze bez remapu też mogło by ci klęknąć przy tych 104 - kto wie co by było ...
:-)