Panowie, w Passacie B5 '99, zeby wymienic pozycyjna zarowke w reflektorze z ksenonem, ASO demontowalo zderzak. True story
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Panowie, w Passacie B5 '99, zeby wymienic pozycyjna zarowke w reflektorze z ksenonem, ASO demontowalo zderzak. True story
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
WW BMW 7 tez demontuja zderzak,w focusie wysuwana jest cala lampa i wtedy piekne dojscie
Panowie chciałbym wymienić żarówki h7 (światła drogowe) ale z lewej strony jest tak ciasno że prawdopodobnie nie obejdzie się bez wypięcia wtyczek. I tu pojawia się problem ponieważ wtyczka zaznaczona na zdjęciu nie bardzo chcę się wypiąć. Czy ktoś już wykonywał podobną operację i podpowie mi jak to zrobić?
![]()
Musisz przesunąć najpierw tą szarą obejmę dopiero potem wtyczkę można odpiąć.
Panowie jak wymienić żarówke drogową ni cholery nie mogę włożyć jej z powrotem ;/
pytanie nie ważnedałem radę ale kurde co się namacałem to się namacałem bo zajrzeć w lampe to jedynie oko na sznurku zawiesić;d
Ostatnio edytowane przez Robson1236 ; 14-04-2013 o 22:00
Próbowałem wymienić, prawą żarówkę światła pozycyjnego - tak głęboko jest osadzona (w górnej części lampy) że ledwo palcami do niej dosięgam,a co dopiero ją złapać i wyjąć? Porażka... ale będę próbował![]()
Hmm tam jest taki plastik który wystaje, przerabiałem to 2 dni temu wystarczy że pociągniesz za niego i wyjdzie chyba że ktoś coś kiedyś już próbował i ułamał go to wtedy pociągnij za kabelki i wyjdzie, ja tak pociągnąłem i wyszła dopiero po wyjęciu skapłem się jakie cudo inżynierowie Alfy wymyślili do wyjęcia postojówki
![]()
Ekhm, w instrukcji jest napisane jak sie wyciaga zarowki pozycyjne panowie.
Oczywiście ale to na parkingu kurde się stało a instrukcji nie posiadam niestety więc i tak się ciesze że mi się udało ;d