Co z tą zmieniarką za 305pln przy zakupie 10sztuk?
Co z tą zmieniarką za 305pln przy zakupie 10sztuk?
Dzisiaj wlutowalem sobie wyjscie i lipa. prawa strona gra ok, a lewa tak jakby tylko wybrane pasmo, o wiele ciszej, macie pomysly co poszlo nie tak?
Na kasecie to samo? Pewnie tak jak u mnie końcówka mocy skończyła żywot - wymiana ICSa. A jeżeli kaseciak gra dobrze to po prostu spitoliłeś lutowanie.
faktycznie jeden kabel sie odlutowal przy skladaniu, dzieki za pomoc
Cześć. W ten weekend chcę sobie wyprowadzić aux z ICS. W temacie niestety nie za bardzo są czytelne zdjęcia, gdzie przylutować L/P kabelek. W związku z tym mam prośbę, czy ktoś z Was ma schemat lub bardziej dokładne zdjęcie płytki z przylutowanymi kabelkami i może je wstawić do tematu? Z góry dzięki za pomoc.
Na alfaowner masz już baaaardzo czytelne zdjęcie.
Dzięki Marku.
To "wyjście" AUX jest ok.Wszystko działa idealnie.Nie odginałem blaszki tylko rozebrałem starą kasętę i wyciągnąłem z niej bebechy.Jest włożona cały czas.Przełączam tylko na panelu z "CC" na "FM" lub odwrotnie.Do podłączenia wykorzystałem kabel ze starych słuchawek.Całkowity czas pracy z wymontowaniem oraz poskładaniem ok. 1 godz.
Ostatnio edytowane przez alfa 166 jtd ; 23-05-2013 o 13:33
I ja z czystym sumieniem polecić mogę to rozwiązanie. Pracy w okolicach 1h (jeśli potrafi się sprawnie wyciągnąć ICS). Ważne by nie przesadzać z mocą sygnału ze źródła mp3, a regulować głośnością z poziomu wzmacniacza samochodu - zbyt mocny sygnał wej. powoduje przesterowanie.
btw. wtyczka wypuszczona w popielniczce.
Ostatnio edytowane przez Radeon ; 30-05-2013 o 17:52