przepływka dopiero co nowa przyszla ;p bo jezdzilem caly czas na odpietym i zero egr jest wyczyszczony i zaslepionya patrzyl ktos na logi ?
zaślepiony całkowicie ? czy blacha z dziurkami ?
zrób log 4bieg od 1000obr do 4000. Z takimi parametrami jak obr silnika, masa powietrza, docelowa masa powietrza, cisnienie doładowania, docelowe cisnienie doładowania, do tego jeszcze dodaj prace EGR i VGT.
jeżeli masz dolot sprawdzony, EGR i VGT też to pozostaje Ci sprawdzić cięgno od turbo - może jest za dużo wyciągnięte.
ciegno od turbo sprawdzałem , nawet regulowałęm podkladkami i zawsze wystepowalo niedołądowanie na dolnym zakresie obrotów ;/
- - - Updated - - -
Egr zaslepiony blacha z dziurkami, zaslepilem przez piewien czas całą blaszka to wywalało blad p1238 i wrocilem do dziurek
http://www.sendspace.pl/file/4d2c4ff4fdd79148e0e2576 tu sa logi .
żyjecie ?
Przejrze te logi jak będę w domu. Teraz z telefonu nie dam rady
Koledzy pomóżciebo nie zniose dłużej tego muła na dole :/ a czy powodem niedołądowania moze byc padajaca turbina ?? zreknoł ktoś na te logi ?
Overboost. Wężyki, czyszczenie, podmiana. Jak nie to geometria zapieczona?
Wtryski na jałowym? Jak tak to 2 kiepskawa.
"logi masa powietrza" są ok ale "przepływka" już nie. Ktore jest aktualna?
Zacznij od geometrii.
Możesz jeszcze doładowanie pokazać.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
tu sa logi doładowania http://www.sendspace.pl/file/424aff213e5b2c23032e7d8
overboost nowy , wezyki nowe , geometria - gruszka chodzi i kierownice także luzniutko ( nie jezdze po emerycku )
tak wtryski byly na jałowym po dodaniu gazu wtryski sie wyrównują
przepływka jest juz nowa , tamta poszla na gwarancje i przysłali mi nową
wszyszstkie gumowe rury przepatrzone , sam już nie wiem co moze byc przyczyna autko nie puszcza żadnych bąków , nie dymi , katalizatory czyste .
A jak pracuje overbost ? poprawnie ??
Ostatnio edytowane przez arquadiusy ; 16-04-2013 o 22:34