ja mam 8v i teraz pakuje się w remont progów i podłogi![]()
ja mam 8v i teraz pakuje się w remont progów i podłogi![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Boxer warty ratowania za każde pieniądze,chociaż wiadomo że to spore nakłady finansowe jak na teoretycznie niewielki silnik.
Ostatnio edytowane przez Alucard30 ; 28-03-2013 o 08:16
Jeżdżę Boxerką od kilku lat sredni przebieg to 20000 tys rocznie,kupiłem ją zadbana sprowadzona z Włoch nie jestem fanatykie,nie kombinuje z autem to znaczy jakiś tuning itd uważam że auto swietnie spisuje się w zakrętach ze tak powiem kładzie się w nich płynne wyjścia z nich itd najbardziej mi się podobaja dojści do zakrętów auta jadące za mna odpuszczają nawet mój szwagier który twierdzi ze składa sie to auto jak kazde inne no ale cóz tak to jest jak się ma lagunezaznaczam ze nie szaleje tym autkiem spala nie dużo zjeździliśmy z moja Julka świętokrzyskie,górny ślask,no i małopolske aha był bym zapomniał o podkarpackim autko swietne zostanie u mnie do końca swoich dni ma to zapewnione
Chciał bym jeszcze zaznaczyc że nie byłem przekonany co do kupna tego samochodu nie czytałem o nim i td ale po tych kilku latach szczerze polecam ten model
![]()
Zgadzam sie ale druga strona medalu to także dbanie o autko nie tylko lanie do niego i jazda,przeglądy wymiany na czas u mnie co tydzień obowiązkowo maska w górę i przeglądam czy gdzieś coś złego sie nie pojawia po zimie obowiązkowe przeglądy no i przed zimą konserwacje itda po tych czynnościach autko na pewno sie zrewanżuje
pozdrawiam
![]()
hmm czy u Was też po przekroczeniu magicznej bariery 80 kmh zaczyna szumieć i gwizdać wiatr w okolicy przedniej szyby/słupków ?
Witam wszystkich własnie zostałem posiadaczem Belli 146 ts 16v junior 97r ale niestety od momentu kupna dokładnie 2 tygodnie temu sprzegło zostało mi w podłodze.Sprawdziłem wysprzeglik jest ok ale oringi w pompie raczej do wymiany mam nadzieje że to pomoże.Jeśli ktoś również posiada takie autko bardzo proszę o napisanie na jakie niespodzianki mogę natrafić tzn jakie części w tym modelu lubią się psuć najbardziej .Jak dotąd wiem że mam pilnować stanu oleju.Z góry dziękuję za odpowiedz.Pozdrawiam