Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
jeszcze lusterka by pasowaly a la BiEmDablijjjjjjjjjju
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
te chlapacze zdecydowanie za wysoko wchodza! nie wyglada to ładnie... lepsze juz moje prowizoryczne na szybkiego z gumy robione po zaskoczeniu jak bardzo moje koła wystaja i po jednej przejazce noca gdy akurat żaby przechodził przez droge... nawet na antenie były ich kawałki...![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Na pewno nie będę startował ze swoją Alfa w konkursie piękności ale też nie będę co rok jeździł do lakiernika czy blacharza. Wszystkie dodatki były podyktowane realiami użytkowania samochodu. Progi już robiłem, wgniecenia w drzwiach również już wyciągałem-średnia przyjemność. To co fabryka wypuszcza nie zawsze jest perfekt i skoro producent sprzedaje takie zestawy to chyba musi być to czymś uzasadnione. Gwoli wyjaśnienia, jestem w pełni świadomy, że auto bez tych elementów jest atrakcyjniejsze z wyglądu ale nie dla wszystkich poczucie estetyki jest jedynym drogowskazem, za którym podążają w życiuPragmatyzm też może być fajny, a z pewnością tańszy i mniej stresujący
PS Montaż/demontaż jest bardzo prosty-jedna śruba + spinki.
Ostatnio edytowane przez kolucho ; 13-05-2013 o 21:56
Mały OT zrobię ale to dla Waszego bezpieczeństwa. Otóż zrobiłem zamówienie na stronie chronlakier.pl i ku mojemu zdziwieniu na maila przyszła mi informacja z hasłem jakie podałem przy rejestracji, co oznacza, że oni nie szyfrują haseł!!! Pierwszy lepszy amator który trochę ma oleju w głowie wbije im się na serwer i ma Wasze hasła więc użyjcie na tej stronie hasła WYŁĄCZNIE do niej, a jeśli użyliście takiego którego już gdzieś używacie to radzę pozmieniać. Pozdro
pytanie odnośnie naklejek z przodu. Zamówiłem na stronie chronlakier.pl i przyszły mi takie malutkie, ale jak przed zakupem oglądałem inne alfy to widziałem, że mają o wiele dłuższe te naklejki. Czy wychodziły różne wersje tych naklejek czy ktoś sam sobie założył dłuższe ?
Cześć, nie mogę nigdzie znaleźć, ma ktoś może szablon naklejek ochronnych do 159??
Chronlakier.pl ale np. U mnie są wypiaskowane i mam zamiar dorobić czarna folie na tę miejsca a nie przezroczystą naklejkę ochronną
Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka