Witam. Mam pytanie na temat kierownicy wielofunkcyjnej do Mito. Obecnie mam zwykłą kierownicę a chciałbym założyć skórzaną z funkcjami do regulacji radia itp. Czy będzie pasowała? Dodam że mam radio fabryczne.Pozdrawiam.
Witam. Mam pytanie na temat kierownicy wielofunkcyjnej do Mito. Obecnie mam zwykłą kierownicę a chciałbym założyć skórzaną z funkcjami do regulacji radia itp. Czy będzie pasowała? Dodam że mam radio fabryczne.Pozdrawiam.
Skórzana to chyba była w standardzie w każdej opcji.
Nie.U mnie nie ma.
2009r, 1,3 JTD 90KM
Nie wiem.Przez ostatnie 13 lat jeździłem trzema z kolei Clio, to na temat renówki wiem więcej, a jeżeli chodzi o Alfę to dopiero zaczynam.Tak więc...
Trochę OT: myślicie, że panel z przyciskami z MITO (wersja srebrna) pasowałby do Giulietty ? Julka ma strasznie smutny czarny kolor
przykład z allegro:
http://allegro.pl/alfa-romeo-mito-ki...280084805.html
“You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch.” – Jeremy Clarkson
Witam! Chciałbym odświeżyć temat. Właśnie nabyłem Alfę Mito z 2009r. w wersji Progression z bardzo dobrym wyposażeniem lecz bez kierownicy wielofunkcyjnej. Póki mam jeszcze wakacje, chciałbym go w tą funkcję doposażyć (sterowanie radia z kierownicy). Bardzo proszę o info, czego potrzebuje oprócz nowej kierownicy z przyciskami. Czy trzeba ciągnąć dodatkową instalację itp?
Jestem młodym kierowcą, nieznającym się na mechanice/elektryce, stąd prosiłbym, bez szydery o konkretne informacje.