tez tak myślę , nie pakuj się w gówniane maszyny , jeśli chcesz zacznij od k2 pro plus pasty i wtedy możesz sie pwoli bawić te bass odpuść , albo tak jak pisze Marcin na 100-150zł powinni Ci spokojnie dach zrobić
tez tak myślę , nie pakuj się w gówniane maszyny , jeśli chcesz zacznij od k2 pro plus pasty i wtedy możesz sie pwoli bawić te bass odpuść , albo tak jak pisze Marcin na 100-150zł powinni Ci spokojnie dach zrobić
wszystko zalezy czy chcesz sie później bawić w detailing, jesli tak to moze dobry czas zeby rozpocząć zabawe. Polerke polecam wziąć trochę lepsza, ja kupiłem cos ok 250 i trochę jej brakuje, najbardziej na wolnych obrotach.
Jesli nie masz wiekszych ambicji, to faktycznie podjedź gdzieś to powinni ci to za stosunkowo niewielkie pieniądze wykonać.
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Coś takiego ?
http://allegro.pl/polerka-elektryczn...281739642.html
Ja chyba najpierw jednak podjadę sie zorientować ile by wzięli za tą przyjemność w zakładzie. Bo może rzeczywiście nie ma sensu zbytnio inwestować jak na raz. Chociaż ojciec też chce ze swoim autem jechać no to jak by tak podliczyć 2 auta to taniej wyjdzie kupić sprzęt i samemu to zrobić choć pewnie nie wyjdzie tak dobrze jak w profesjonalnym zakładzie, to fakt
Ok jutro podjadę i sie dowiemdam tu potem znaka !
Pasty pady i polerka to pól kosztów. No i nauka może być bolesna. Zastanow sie czy chcesz w to iść....
k2 pro , własnie o tej mówiłem ta bd dobra :d
Aaa będziesz na zlocie w sierpniu?
Co do polerki, bardzo dobra jest polerka Graphite a do tego jedna z lżejszych na rynku. Miałem okazję się nią co nieco pobawić i wg. mnie warto.
Generalnie sprawa wygląda tak, że Megsem UC + tricolorem jestś w stanie zrobić wszystko, ale to wymaga dużo pracy fizycznej. Napewno nie będzie to jeden - dwa przejazdy.
Generalnie pamiętaj, zaczynając polerkę lepiej zacząć od za delikatnej kombinacji niż za ostrej.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Panowie dzisiaj do mnie dotarła polerka Graphite 59G242, co najważniejsze ma elektroniczą stabilizację obrotów przy zmiennym obciążeniu. I co jest bardzo ważne - WAGA - 2,6 KG. Dzisiaj po pierwszych testach ze swirlX jestem mile zaskoczony działaniem tego systemu stabilizacji obrotów.
Wykonanie polerki również jest bardzo dobre jak na taką cenę. W najbliższych dniach będę ciął lakier na Opelu i Seacie a na końcu na Alfie. Pasty których użyję - Menzerna. Postaram się zrobić kilka fotek przy halogenie przed i po. Cała akcja dopiero w przyszłym tygodniu bo w sobotę mam ślub i wesele ......................swoje![]()