Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 175KM była
Alfa Romeo 159SW 1.9JTDm 150KM była
Alfa Romeo 159SW 1.9JTDm 192KM była
Alfa Romeo 156SW GTA 3.2 V6 była...
Alfa Romeo 159 2.4JTDm 200KM jest
Marian - spoko - jest OK.
Nie robię grilla dla zarobku, tylko dla relaksu, w miłym towarzystwie przyjaciół z pasją.
Co do nazwy to Alfa Team to serwis z Wileńskiej teraz nosi nazwę "ELTEAM"
Jeśli mogę wyrazić swoje skromne zdanie, to najbardziej podoba mi się "Alfisti Łódź"
jest to konkretnie i rzeczowo zarówno marka jak i miasto.
A filmik rozpoczął bym nie od wyjazdu z garażu, ale od wyboru kupna auta na giełdzie lub salonie:
- chodzi ktoś np: po giełdzie i szuka auta.
- dochodzi do kilku marek aut (np-3 szt) i wskazuje na logo i coś newralgicznego, itp. itd. - kreci głową niezadowolony.
- dostrzega w oddali mieniącą się w słońcu Alfę - dobiega do niej
- przyprawia go o szybsze bicie serca, wszak Alfę kupuje się sercem.
- do tego oczywiście najlepiej nadawała by się płeć piękna
- kilka zbliżeń na autko, wsiadają długie piękne nogi za kierownicę - mała korekta makijażu i odjeżdża
- po drodze spotyka inne przejeżdżające Alfy - koniecznie pozdrawiające się na wzajem
- dołączają kolejne auta i jadą wszyscy np: na grilla.
- CDN
dodałbym że przed kupnem jest paskudna pogoda a słońce pojawia się jak pojawia się alfa i od tej pory nasz bohater/ka jest szczęśliwsza
a na serio mój przypadek - historia z życia - zanim kupiłem Alfe przymiarki robiłem z Żoną do C-klasse, oglądaliśmy kilka sztuk, ale jakoś bez przekonania. W jednym z komisów stała sobie 147 - więc poprosiłem Pana żeby otworzył. Żona wsiadła pierwsza za kierownicę i na jej twarzy momentalnie pojawił się banan, na mojej też bo już wiedziałem że będziemy kupować Alfę.
Vikadan ,bardzo dobra koncepcja ,nawet super,lecz chyba nie łatwo będzie coś takiego zrobić,a gdyby się udało to było by promo 1klasa
Polska, Bełchatow-Sieradz (woj. łódzkie)
tel.: +48 665075227 +48 725601315
TO jest kontakt do tego szrotu z alfami
Spróbuj tutaj KLIK .Polecam z czystym sumieniem. Powinni mieć do 1.9 grzechotnika
http://webankieta.pl/ankieta/wv1c22k0?t=1
Klikamy na wybraną nazwę klubu a potem zakończ ankietęCzekamy tydzień!
![]()