Witam, po przerwie... w dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem drugiej 166tki, tym razem 3.0 v6 sportronic po FL wersja TI
Ale jakby nie było, kupić sprawną alfę, to zawsze był problem - przynajmniej dla mnie ;p
Problem pierwszy:
Elektryczna regulacja fotela kierowcy działa, nie podnosi się do góry tył siedziska, a silnik słychać że pracuje... Jakieś propozycje??
Zerwana przekładnia?
Problem drugi:
Alfa po FL z DSP należy do rzadkości z tego co już się zdążyłem zorientować
Moja ma taki problem że radio nie łapie częstotliwości - żadnej, jakby tuner uszkodzony?? Antena??
Drugi problem z ICSem... Potencjometr od głośności działa normalnie - problemem jest to że podgłasza się do pewnego momentu i KONIEC ;/
w drugiej przedliftowej też mam DSP... i gra to sto razy głośniej... ;/
Ogólnie alfę kupiłem z "wyjącym sporttronikiem" zaraz po zakupie wylądowała w serwisie automatów
Problem trzeci: Prawy xenon, co jakiś czas miga.... Wystarczy wymienić żarniki i będzie ok, czy to może być coś z przetwornicą??
Da się samodzielnie wymienić te żarniki? Dużo roboty?
i do trzech problemów - jedno pytanie, mam ICS z telefonem... Czy funkcja telefonu działa bez włożonej karty?? Bo jak narazie pokazało mi "funkcja nie dostępna" A ICS jest od niej oryginalny chyba - jak to TI ma czerwone podświetlenie...
Jak narazie... to tyle, ale znając życie to nie koniec ;/