Człowieku, na to daje gwarancje producent, a nie sprzedawca. Czy koledzy, na których się powołujesz robili jakieś pomiary ? Proszę podaj mi wyniki. Albo przynajmniej orientują się w wartościach ? Najprościej zapytaj takiego sprzedawcę jaką wartość napięcia ma na wyjściu przepływka do samochodu AR 156 1.9 JTD 105KM dla pomiaru masy powietrza 60kg/h.
Oczekuję od ciebie odpowiedzi.
Już o to pytałeś powyżej więc jak też ponowię - Podaj mi sprzedawcę, który poda funkcje napięć pomiaru jednego sprzedawanego przez niego przepływomierza. Czekam jak mi takiego wskażesz. Chyba wszystkim wiadomo, że ich całe doświadczenie polega na opiniach kupujących, czyli między innymi osób takich jak ty, wiedza na tym co jest w katalogach. Ich laboratorium zawęża się do lady sklepowej i regałów. Oczywiście nie ujmując nic sprzedawcom. Dobry, zaznaczam dobry sprzedawca potrafi perfekcyjnie dobrać towar bez "widzi mi się". Ale mało jest takich.
Nie do wiary ! Jeszcze pytasz co zrobiłeś nie tak ?

Kupiłeś przepływkę, której nie byłeś pewien, nawet nie wiesz jaką (widac po twoich postach, które cytowałem powyżej) na podstawie opinii sprzedawcy dla którego one się różnią tylko nazwami (dopytywałeś się mnie na PW, a wybacz ja nie zawsze mam czas. Mimo wszystko ostrzegałem cię, że przepływki maja ale jako sprzedawcy nie są najlepsi). Przepływkę złą, bo nawet piny sygnałowe i zasilające miała nie tak i dla tego nie zadziałała o czym świadczy błąd P0100 (nie pierwszy przypadek). Nawet w tym temacie piszesz, że nie wiesz co kupiłeś, a potem twierdzisz, że wiesz. Motasz się we własnej sprawie

A finalnie narzekasz na wszystko tylko nie na swoje błędne decyzje
Jak widzisz po tym co napisałem wcześniej, to przepływkę po VIN da się bardzo prosto dobrać. Co więcej, to odnośnie twojej sprawy jednoznacznie wynikało, że to co ja dobrałem jest czym innym niż to co dobrałeś ty (właściwie, co tobie dobrali). Więc zamiast mieć pretensjonalny stosunek do całego świata warto się zastanowić nad pretensjami do samego siebie.
I skończmy ten OT, bo koledzy chyba już się naczytali, każdy kto przeczytał widzi, że namieszałeś. Ale i zapoznali z tym jak nie należy postępować i jak powstają forum-legends. Nie rób tutaj konferencji Macierewicza