witam
Chcę zakupić AR Giuliette 1.6 jtdm o mocy 105 km może mi ktoś udzielić jakich kol wiek informacji na ten temat
Gulietta ma przejechane 160 tyś 2010 rok koleś chce 44000 zł
Z góry wielkie dzięki pozdrawiam
witam
Chcę zakupić AR Giuliette 1.6 jtdm o mocy 105 km może mi ktoś udzielić jakich kol wiek informacji na ten temat
Gulietta ma przejechane 160 tyś 2010 rok koleś chce 44000 zł
Z góry wielkie dzięki pozdrawiam
Eh cóż to za czasy nastały, że ludzie pytają, czy 160 tys. dla diesla to nie za duży przebieg...
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Po pierwsze to poprosiłbym gościa o nr VIN i sprawdził jak jest historia auta. Co do ilości przejechanych kilometrów (wychodzi około 3300 km na miesiąc), to nie jest to jakaś straszna ich ilość. Ważniejsze co się z autem działo i co było robione i gdzie (historia).
Kolego ja posiadam taki model tylko ze z 2011r z takim samym silnikiem tylko ze mam 37tys km powiem tyle moment bardzo dobry a szczególnie na dynamic w górach po serpentynach bajka spalanie po mieście ok 5,5l w trasie udało mi sie na 1 baku 1400km zrobić jedynie co przeszkadza to DPF w zimie bo robię małe dystanse ale narazie 1 raz mi kazał wypalić ale wiadomo kiedy sie wypala bo wtedy chodzi jak kombajn i ma mało mocy ale wystarczy 2/3 razy szybciej z pod swiateł ruszyć i jest oki.Co jeszcze mogło by przeszkadzać to Start&stop zawsze mam wyłączony i jesli załączysz klime to widać i czuć ze jest obciążony ale do pewnego czasu pozniej jest dobrze. no i oczywiście prędkość maksymalna 185 na nawigacji na liczniku 200 to zalezy jak kto lubi jeździć mi to wystarcza ale od 150 to juz sie bardzo powoli przyspiesza. kultura pracy wydaje sie dobrym poziomie. Głośne zawieszenie jeśli tył nie jest obciążony.
Jesli chodzi o wady jakie ja zauważyłem to Klapka paliwa latała 2 razy na gwarancji wymieniana i schowek tam gdzie powinna być nawi 3 swiałto stop zaparowane i boczny kierunkowskaz. Moim zdaniem to sa naprawdę pierdoły ale zwróć na to uwagę zawsze może zejdzie z ceny jeśli by takie coś miało miejsce. Samochód polecam Sprawdź dobrze jak koledzy mówią i kupuj
pawlas109 bardzo proszę, zapoznaj się z tym artykułem...
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Dlatego nie dałem linka do artykułu "Interpunkcja"... Mimo wszystko, cieżko coś takiego czytać.
Junak 126