Ostatnio edytowane przez PRE2ES ; 19-11-2013 o 14:28
Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem
FIAT 126 BIS -->VW GOLF mk2 GTD --> Ford Mondeo 1.8 automat --> Ford Mondeo 2.5 v6 --> AR 156 1.9 jtd 105km --> AR 156 1.9 jtd 115km --> Ford Mondeo 2.0 duratec --> AR 156 SW 2.4 jtdm 175km --> AR 166 2.4 jtdm 175km Sportronic --> Zafira B Cosmo+ 1.9 cdti --> Paździerz B5FL 1.8T --> Hyundai XG350L --> Passerati B6 2.0 TDI --> Renault Koleos 2.0 DCI --> Renault Laguna III 2.0T
kolega wyzej tez ma racje
z tego co wiem, szlo kiedys kupic normalnie zamienniki, z VEMY na przyklad
co do patentu, dopoki sam nie wrzuce i nie popaluje to nie ma tematu, a aktualnie dwie kompletne nowki z ASO tego lata wrzucilem wiec polataja
..... powered by www.cinsoft.pl
kenobi, no ja mam nadzieję, że jakiś "przełom" w temacie tych półosi/przegubów nastąpi, bo jestem świadom tego, że moje będą wymagać wymiany prędzej niż później...
To nie było złośliwie i nie chciałem Cię urazić w żaden sposób.
Dopasować kielich to nie problem bo wystarczy dobrać potem inny krzyżak, jednak samemu ciężko będzie coś zrobić bez odpowiednich maszyn - całość trzeba po takim zabiegu wyważyć.
Jeśli wyczuwasz minimalny luz to od razu wymień krzyżak nie czekaj, bo wtedy uszkodzisz kielich. Jeśli wymienisz krzyżak od razu po pierwszych objawach, jest duża szansa że unikniesz wymiany kielichów.
Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem
FIAT 126 BIS -->VW GOLF mk2 GTD --> Ford Mondeo 1.8 automat --> Ford Mondeo 2.5 v6 --> AR 156 1.9 jtd 105km --> AR 156 1.9 jtd 115km --> Ford Mondeo 2.0 duratec --> AR 156 SW 2.4 jtdm 175km --> AR 166 2.4 jtdm 175km Sportronic --> Zafira B Cosmo+ 1.9 cdti --> Paździerz B5FL 1.8T --> Hyundai XG350L --> Passerati B6 2.0 TDI --> Renault Koleos 2.0 DCI --> Renault Laguna III 2.0T
Wracajac do tematu to mam uzywki i w poniedzialek ida na alfe.
Stare pojda do firmy ktora robi regeneracje za 400 pln za sztuke. Beda na kolejna wymiane
Jak ktos posiada i chcialby sie pozbyc :
- odblask zderzaka tylnego lewy ten nad wydechem
- zaslepki haka zderzaka tyl
- klosza lewego lampy ksenon
- listewek chromowanych zderzaka przedniego miedzy halogenami
- silowniki maski
- oslony pod silnik
chetnie odkupie w rozsadnych pieniadzach
fanty do 166 po FL
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
No i mnie dopadl wczoraj ten problem.Jadac do pracy nagle zaczelo mi rzucac kierownica przy dodawaniu gazu wiec stawiam na przeguby wewnetrzne.Jakis czas temu dwokrotnie cos takiego mi sie przydarzylo ale trwalo to tylko chwile i ustalo az do dzisiaj.Podpowiedzcie mi gdzie w rozsadnej cenie moge kupic kpl.polosie bo niestety obydwie maja luzy,dzwonilem do ASO ale tam zaspiewali mi prawie 3400zl. za obie strony,masakra.
Wysłane z mojego Nexus 4
Napisz mi na pw które dokładnie części chcesz, zobaczę ile wyjdzie i VIN.
Kielich, krzyżak, długa oska z kielichem, zabezpieczenie krzyżaka, osłony, opaski, same półoski jeśli uważasz że zęby się nie wyrobily, to bez nich.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
Poszlo PW...
Wysłane z mojego Nexus 4
A wiec tak,troche podzwonilem,kilka juz rzeczy kupilem u tanifiat z allegro wiec uderzylem tez do niego i napisal mi ze najczesciej padaja kielichy+krzyzaki i on taki zestaw ma od reki za 1860zl. w tym sa rowniez oslony,smar i wysylka.Teraz poradzcie mi czy facet ma racje ze to najczesciej pada i czy za taka cene brac to od niego?Dzwonilem tez do ASO w Swidnicy i tam zaspiewali ponad 2800zl. za komplet,ewentualnie 2200zl. przy zdaniu starych polosi?Moglbym tez oddac poloski do regeneracji do Motomax-Torun bo ogolnie ludzie ich chwala ale zalezy mi na czasie.
Wysłane z mojego Nexus 4