Z tego co mi wiadomo przejazd Alfy w ogole nie byl organizowany przez Fiata tylko przez jakis magazyn, ktos poprostu wzial ta Alfe i wykrecil nia czas i tyle. Jest to tez pewna informacja , ze amatorsko ta Alfa mozna zrobic 8:04 to chyba dobrze ?
Ponadto uwazam , ze dobrze iz Fiat nie wlacza sie do niemieckich gierek , mysle , ze w calej tej zabawie nie w tym rzecz aby wciskac ludziom , ze cos jest biale jak jest czarne. Niemcy tylko na to czekaja az kazdy bedzie organizowal sesje na ich torze i udawadnial swoja wyzszosc - 4C na tym nie stracila , na auto trzeba czekac chyba z rok od zamowienia tak wiec sa klienci. Oddzwiek niezaleznych ludzi tez jest pozytywny , cieszmy sie tym a nie Nurgburgringiem.
- - - Updated - - -
ladna jest decha w Giulietcie , moglyby byc tylko lepsze materialy zastosowane do jej wykonczenia w niektorych miejscach. W Giuliettcie mam wrazenie , ze mamy polaczenie dobrych materialow z przecietnymi i troche to kontrastuje. w ogolnym rozrachunku nie powiedzialbym , ze mi to przeszkadza uwazam tylko , ze jest potencjal do poprawy.
Ostatnio edytowane przez fan ; 05-03-2014 o 22:00
To dlaczego to info o wykręconym czasie było podane w newsach na stronie ar i na oficjalnym fanpage ar na bukfejsie?
Tak zgadzam się jest nierówno, np. ten plastik na krawędzi drzwi koło szyby jest tragiczny. Mam wrażenie że znowu wszedł tam księgowy z kalkulatorem i stwierdził że trzeba zmniejszyć koszt.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Instrukcję możesz sobie pobrać ze strony instrukcje.fiat.pl.
Może i po błocie się nie jeździ, ale przy takich prędkościach trochę komarów można ubić.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Przeciez każdą Alfa ma śrubokręt w zestawie koła zapasowego![]()
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy![]()
to w ogole nie rzutuje czy pisali o tym gdziekolwiek. Zreszta sam bym o tym pisal jakby ktos spacerowo zrobil 8:04. Z tego co wiem Alfa jechal czlowiek od Porsche - to jeszcze bardzie komplikuje temat. Ale czas zwazywszy na okolicznosci Alfy 4 C jest wysmienity. Zreszta Giulietta QV tez tam jest odnotowana i w porownaniu do aut podobnej klasy cenowej i segmentowej odnotowala calkiem dobry rezultat(a jest krytykowana) - tylko rowniez nie wiadomo kto nia jechal. Jak juz dla Was jest to takie wazne polecam przestudiowanie czasow na Nurgburgring pod katem wynikow jak i kierowcow zasiadajacych za kierownica poszczegolnych aut daje to wiecej info o autach niz same suche liczby.
Czas na torze TG. 1:24.80
http://fastestlaps.com/tracks/top_gear_track.html
71 miejsce na 223 to chyba jest dosc dobrze![]()
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Szczegolnie patrzac na to jakie auta sa nizej na liscie
Sent from my iPhone
Born to be wild.