1997 i jeszcze pod auto nie wchodzilem zeby sprawdzac to wszystkomam nadzieje ze sonda jest tylko jedna bo juz szukam tlumika w miejsce kata
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
1997 i jeszcze pod auto nie wchodzilem zeby sprawdzac to wszystkomam nadzieje ze sonda jest tylko jedna bo juz szukam tlumika w miejsce kata
Czyli masz cf1 z jedną sonda.wstawienie tłumika zamiast kata nie powinno wywolac błędu a jesli nawet co jakis czas się pojawi to tylko na kompie. Marchewy nie będzie wywalal
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
moje zdanie lepiej nie kombinować i wstawić kata ...przerabiałem kiedyś temat na innym aucie ,i najpierw kazałem go wypruć efekt hałas i muł się zrobiła ...po kilku dniach szybko leciałem po kata efekt -uszy nie bolały i auto zaczęło ciągnąć do przodu jak powinno...) właśnie czekam za zamówionym katem do belli bo zaczął już lekko brzęczeć ,dalej mam już tylko jeden duży tłumik także przelot sobie darowałem....i zamaówiłem kata. Poza tym na stacjach kontroli jest coraz dokładniej to oglądane i sprawdzane i niebawem auto z kombinacjami w ogóle nie dostanie przeglądu zobaczycie...kończą sie dobre czasy ,i już nawet znajomy za chwilę nie zaryzykuje utratą roboty...
na aledrogo dzis kupiłem za równe 600zł nowy ,już jakiś czas temu obserwowałem ceny to wszędzie koło 1000zł były,,,tak że cena była bardzo dobra.i z nierdzewki ,,,
do twojej inny potrzebujesz .Tu masz to jest firma z pod warszawy widać solidna zapytaj ...i przy okazji masz ciekawy tłumik przelotowy dedykowany do V6 V8..
http://allegro.pl/tlumik-sportowy-pr...201610249.html
Magnaflow mialem w swoim grand cherokee,glosniej bulgot bylo slychac,nie wiem jak to w malych silnikach bedzie dzialalo,pewnie srednio
bulgot to dobrze w końcu to V6w sumie ciekawe jak by się zachował w 3,0? mój zender też do cichych nie należy
,,jak po wymianie kata okaże się ,że to on też brzęczy, to była by może jakaś alternatywa wymiarami jest prawie identyczny.