Zawsze może mieć słupek od 1.8 i nie pozna
Ja brata alfą wersja 105KM, w 5 osób na S1 z górki leciałem 210km/h licznikowe oczywiście xD
Ale przy tej prędkości już słyszałem jak panewki wołają o łaskę hehe
W 5 osób to ostroJa swoim JTD 140KM w 5 osób po lotnisku w Pile jechałem około 180km/h ale wtedy to już zbierała się bella dość ciężko od około 160-170. Niestety musiałem zwolnić więc limitu nie sprawdziłem. Z kolei solo leciałem koło 210 km/h na trochę nierównej drodze. Pod Wałczem jest taki szeroki odcinek drogi. Kto jechał albo jest z okolic to wie
Czy to był limit to nie wiem bo szeroka droga się skończyła
Auto przy tym było seryjne, zero tuningu (no chyba że o czymś nie wiem po poprzedniej właścicielce
), koła 16 ori na dość mocno wytartych kapciach. patrzyłem oczywiście na licznik :p
wystukane tabletem o paluchy![]()
czyli na dobra sprawe kolega zakaladający temat mowil prawdetylko poprostu raz udalo mu się ją rozbujać aby licznik tyle pokazał, a potem nie miał tyle szczęścia
![]()
Na to wychodziSzkoda że nas opuścił
![]()
wystukane tabletem o paluchy![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Drift-r wystarczyła dobra górka, i uwierz mi że takie auto idzie dużo lepiej rozbujać niż na pusto. Ale owszem, wiatr chyba też był w plecy, bo żagiel na dachu porywało.
Jak będę miał jeszcze okazję jechać z taką prędkością to zrobię zdjęcie, zresztą mam na to 4 świadków co ze mną jechali. Też byli zdziwieni, ale ogólnie to nie polecam latać z taką prędkością bo ciężko auto utrzymać na drodze przy wietrze.
No nie, rzekomo 1.6, wlepy na bagazniku tez byly 1.6, rejestracja 1.6... Mnie to zastanawialo, ze to ciagnie lepiej od kolegi 1.6, targnalem sie do kuzyna na hamowanie a tam 144km i jakies 205 momentu chyba... Wiec nie wiem co tam jest, ale jezdzi ale tez fakt, przy 215km/h chcial sie rozlecic
Gdzies mialem ten druczek z jakims wykresem, nie pamietam kaj to przesralem to bym sprawdzil dokladnie
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 20-05-2014 o 17:43
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]