Użytkownik wiertlo wykonał mi kiedyś elegancką naklejkę 75 mm. Przez pół roku dawała radę, potem nabyłem oryginał.
Użytkownik wiertlo wykonał mi kiedyś elegancką naklejkę 75 mm. Przez pół roku dawała radę, potem nabyłem oryginał.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
moja naklejka daje juz rade od 3 lat.Nie straszna jej zima,lato, deszcze i sniegi oraz kamienie itp.Fakt faktem nie przejechalem alfa duzo bo niecale 30 tys.ale jest OK.Naklejke nakleil mi Tomek_KRK i do tej pory z nia jezdze.Lubie jak wszystko gra ale niestety nie lubie wydawac duzych pieniedzy na ori gadzety ktore mozna zastapic taka naklejka.Pewnie teraz zostane zjechany
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Oż ty nie dobry, nonono...
ja mam naklejkę od 1,5 roku (około 40k km) i trzyma się świetnie, nie mam zamiaru ruszać dopóki nie przestanie przyzwoicie wyglądać.
To teraz mi prosze zapodać linka z forum/aukcji/użytkownika - bo jo tyz chca takoZapytom tyz Tomka KRK
hej, kiedyś motylki od brery były po 115, teraz da się kupić gdzieś poniżej 170zł? ktoś coś wie?
Ta tylko ja do niego próbowałem napisać ale skrzynka pełna
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
Też byłbym zainteresowany naklejkami, próbowałem napisać maila do kolegi wiertlo podanego w jego sygnaturze, ale niestety taki adres już nie jest aktywny.
Może gg będzie działać: 1643651
ewentualnie mam też telefon ale to przez forum raczej nie...
A ja dziś stare wyblakłe logo z ciekawości spolerowałem pastą lekkoscierną i kurde zle to nie wygląda![]()