Filtr możesz, co wcale nie musi rozwiązać problemu. Ale to leczenie skutków a nie przyczyn.
Filtr możesz, co wcale nie musi rozwiązać problemu. Ale to leczenie skutków a nie przyczyn.
Dzięki wielkie za info. Choć ogarnąłem temat w ten sposób że kupiłem bardzo tanio ICKa z kodem. Więc problem z głowy. Włożony nowy ICS gra wszystko. Jest OK. Dzięki jeszcze raz za fatygę. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Jakiś czas temu dostałem od znajomego oryginalną wiązkę z wzmacniaczem pod DSP. Tak dzisiaj sobie popatrzyłem że jedna z kostek przychodzących do ICSa (ta od sterowania nawiewem, klimą) jest o wiele szersza od wejścia w ICSie. Więc chyba nie podłączę sobie DSP pod mojego ICSa.
oki zabiore sie za to i dam znac co z tego wyszlo. dzieki za rady
Dodano po 3 minutes:
wiazki roznia sie od siebie,przed liftem byla inna niz po lifcie![]()
Ostatnio edytowane przez damian89 ; 27-08-2014 o 20:21 Powód: Dodano
Już wcześniej była zmiana tej wtyczki. Od cf4 chyba.
Było na forum jak to przerobić. Poza tym z ICSa do procesora tak na prawdę potrzebne jest kilka żyłek. A nie cała wiązka. Jest to w postaci takiej wiąchy tylko dlatego bo wymieniasz całość idącą na tył i jest tam masa różności (np wtyczka od sterowania klimą). Co oczywiście można obejść.
Ale poza prockiem to Ty jeszcze głośniki musisz mieć.![]()
no sama wiazka tak fajnie nie gra![]()
![]()
tak wiem mam głośniki. cały komplet. Czyli chcąc zamontować dsp muszę przerobić sobie te kostkę od sterowania rzeczami odpowiedzialnymi za nawiew i klime.
Tak.
Dobra szukam i może w końcu sobie to założę. Ostatnio rozłożyłem cały środek więc z tym nie będzie problemu. ICS na wierzchu, więc nie powinno być mega problemów. Tylko znaleźć jak zmienić kostkę i można zabierać się do montowania tego wszystkiego.
sprawdzalem dzisiaj wszystkie wtyczki i nic. Procesor dzwieku lezy u mnie na poleczce akumulatora nie wiem czy ma to cos wspolnego. Dodam jeszcze ze lewe glosniki slychac ale takie ciche echo jak ze studni . bd wdzieczny za kazda pomoc .
Procek DSP powinien być przykręcony do czegoś z masą. Fabrycznie jest to stalowy stelaż. A może to siada Ci ICS? Miałem taki kiedyś ale działo się tak tylko na kasecie (aux).