Witam,musze zdemontować podszybie ale zeby to zrobic trzeba najpierw zdemontować wycieraczki. Czy potrzeba do tego specjalnego klucza-sciagacza,zeby nie uszkodzic frezow? W jaki sposob demontowaliscie wycieraczki?
Witam,musze zdemontować podszybie ale zeby to zrobic trzeba najpierw zdemontować wycieraczki. Czy potrzeba do tego specjalnego klucza-sciagacza,zeby nie uszkodzic frezow? W jaki sposob demontowaliscie wycieraczki?
Też chciałem to ostatnio zrobić, by przeprowadzić kabel zasilania do wzmacniacza.
Wyszło na to, iz potrzebny ściągacz. Chociaż... Znalazłem posty w których ludzie pisali, że schodzą w rękach.
U mnie sie nie dało. Prędzej bym pozrywał, te plastikowe elementy pod podszybiem.
Myśle, że takim czymś by sie udało.
![]()
Ja jak zdejmowałem to jedna wyszła bez problemu,ale drugą już musiałem sciągaczem
Mam taki:
Działa, zero problemów ze zdejmowaniem wycieraczek. Koszt to kilka zł![]()
Gdzie taki nabyć?
Allegro![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
drift-r z chęcią odkupię od Cb za pół cenyNiestety na allegro najtańszy 25zł. Spróbuję młotkiem.
Swojego jeszcze nie zdążyłem użyć (demontaż dopiero w weekend) a przyda się pewnie jeszcze kiedyś. Jakbyś był gdzieś bliżej to mógłbym pożyczyć.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Oj tam... ok. 25 z przesyłką zapłaciłem. Nie jest dużo![]()