Jest możliwość zmiany tego (na zdjęciu ) na infocenter ?![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jest możliwość zmiany tego (na zdjęciu ) na infocenter ?![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Z pewnością jest. Sam dążę do tego aby zamontować Info-Center do mojej niuni przed FL.
Jak będziesz coś więcej wiedział to czekam na jakieś informacje![]()
Jest coś takiego jak Uniwersalny Komputer Pokładowy, w przeciwieństwie do orginału to bardzo prosty montaż i małe wymiary powinien pasować po przeróbce w daszek przed fl. Cena pewnie i tak nie przekroczy zakupu orginału, przeróbek, kombinacji i nerwów że może coś nie działać. Sam się zastanawiałem nad nim bo możliwości konfiguracji jest sporo ale mam na razie pilniejsze wydatki.
Było gdzieś więcej o nim na forum oraz na stronie producenta
http://www.reveltronics.com/pl/produ...-pokladowy-ukp
tak zapytam a po co to Wam ?
miałem poprzednią alfe bez tego zbędnego bajeru moim zdaniem i mam go w obecnej
temperatura oszukuje, spalanie oszukuje, zasięg to samo.
żeby to jeszcze podawało realne wartości to spoko
a tak nie wiem po co to komu, serio
A noo są wersje po liftowe bez infocenter, sam się z taką spotkałem z 2005 roku ma tempomat ale niema ifocenter tylko zaślepkaa chciałbym ją kupić i zastanawiam się czy gdzieś pod deską rozdzielczą są jakieś wiązki by móc podpiąć infocenter bez zabawy w tworzenie od zera.
fajny gadżet to jest , tylko pytanie jeszcze czy będę mogł wtedy sterować takim infocenter bo na klimatroniku niema opisanych przycisków + i -.
Witam, zdecydowanie są po FL bez infocentra. A jeżeli zależy na zamontowaniu tego to prawdopodobnie w desce będą wiązki do tego. Na spokojnie zajrzeć i będzie jasne.