Nawi rewelacja, może ktoś kupi i przetestuje
Ale z ceną to ten sprzedawca przewalił..
Nawi rewelacja, może ktoś kupi i przetestuje
Ale z ceną to ten sprzedawca przewalił..
Myślę, że bada rynek. Dwie sztuki wziął na sprawdzenie, możliwe, że po przeczytaniu tego tematu na forum. A nóż widelec ktoś się skusi.
Jeśli skusi się ktoś z Wawy to proszę dajcie znać, z chęcią bym obejrzał to cacko.
Sam myślałem nad sprowadzeniem 10szt. Co za różnica co bym sprowadził. Przebitka dobra a rynek pusty i chłonny. Wśród forumowiczów to pełno marud, to nie jest najlepszy rynek zbytu![]()
Odnośnie parametrów technicznych to nie odbiegają od innych stacji więc bym się nie przejmował. Pozostaje tylko kwestia jakości dźwięku. Ale czy może coś grać gorzej niż fabryczne? Nie sądzę![]()
Witam, z radia jestem zadowolony, na pewno lepiej jak zwykłe, ale ogólnie spoko. Nawigacja potrzebuje kilku sekund do załadowania więc normalnie, zainstalowana automapa najnowsza - jest super! TV nie oglądam, ale jakieś programy znalazło choć antenka wrzucona byle jak za radyjko, pendrive śmiga aż miło jest dostęp do każdego odzielnie folderu. Przy podłączeniu radia trzeba pamiętać żeby w kostce z radia zmostkować dwie żyły od plusa żeby można było radio włączyć bez uruchamiania stacyjki, no i kabelek różowy bodajże podłączyć pod masę żeby odtwarzało zdjęcia i filmy. To na tyle! Odpinasz swoje radio i podpinasz pod kostkę z auta, wszystko pasuje. Potrzebowałem do wyjęcia radia oryginalnego chwytaki do wyjmowania jak i ramkę z allegro do radii samochodowych 2din dedykowanych do alfy 159, no i tu jest problem bo nie spasujesz ramki do radia za mały otwór. Miałem szlifiereczkę ręczną ala profesjonalną i szlifowałem ramkę tak żeby weszła na panel radia i dalej to już tylko wsadzenie do auta. Żeby ramka była pod te radio to wykonanie pracy trwało by może 10min
Ostatnio edytowane przez marcinq24 ; 26-02-2015 o 10:22
Witam, a miał ktoś może styczność z takimś oto czymś
http://allegro.pl/stacja-2din-androi...051830160.html
Za tą cenę lipa. TV ma stary tuner, który nie będzie odbierał programów HD czyli za chwilę nie będzie nic odbierać. Sterowanie z kiery oporowe także po szynie CAN tak jak u nas w AR159 nie będzie działać. Napęd DVD/CD po co komu dzisiaj, wszystko puszczasz z kości pamięci a pudło kosztuje przez to więcej. Jedyny plus to Wi-Fi ale będziesz z tego korzystał ? Jest full kombajników za połowę tej ceny i niżej z podobnymi funkcjami. To tak odpowiedź na szybko, pozdrawiam![]()
pytanie do kolegów którzy zamienili connect nav na kombajn 2 din:
w jaki sposób ustawiacie date i godzine na wyświetlaczu pomiędzy zegarami?
Czy są jakieś dodatkowe problemy z obsługą komputera?
Z tego co gdzieś wyczytałem to jak odłączysz oryginalne navi to wtedy funkcja ustawiania daty pojawia się między zegarami ale musi się ktoś wypowiedzieć kto to przerabiał. Tak wyczytałem gdzieś na forum.
Może ktoś wie, czy ta funkcja włącza sie automatycznie sama (po nie wykryciu radia) czy trzeba to włączać samodzielnie przez podłączenie sie z komputerem?