Mam pytanie.
Jak jest u was ze sterowaniem temp. klimatyzacji? bo u mnie w trybie LO klima działa jeśli chce zmienić temperaturę na np. 17C klima przestaje działać i leci ciepłe powietrze. Czy u was też tak działa?
Mam pytanie.
Jak jest u was ze sterowaniem temp. klimatyzacji? bo u mnie w trybie LO klima działa jeśli chce zmienić temperaturę na np. 17C klima przestaje działać i leci ciepłe powietrze. Czy u was też tak działa?
Normalne a jakie ma lecieć przy temp. zewnętrznej kilka stopni![]()
Aha no ok dzięki za odpowiedź. I jeszcze jedno pytanie gdzie znajduje się osuszacz?
Wymieniał ktoś z was osuszacz?
Wymieniałem. Osuszacz ze skraplaczem. Skraplacz zgnił i przestał być szczelny. Standard w dzisiejszych autach. Ostatnio widziałem jak wymieniali nieszczelny skraplacz w bmw f10 z 2011 r...
Ile zaplaciles za osuszacz i jakiej firmy kupiłeś?
Tak jak napisał Kolega jahu powyżej skraplacz jest zintegrowany z osuszaczem i np. zamiennik firmy HART kosztuje około 400 PLN. Samego osuszacza nie wymienisz , musiałbyś to rozcinać potem spawać - słowem gra nie warta świeczki![]()
Nie do końca tak jest. Zwykle jest możliwość wyciągnięcia samego osuszacza. Skraplacz jest do kupienia zawsze w komplecie z osuszaczem, ale można kupić chyba sam osuszacz. W poprzednim aucie przyglądałem się jak to wyglądało i dało się wyciągnąć sam osuszacz i go wymienić. Cena około 150 zł.