No to powiem szczerze nie mam już "pomysła" .....no jedynie co mi jeszcze przychodzi do głowy to poduszka amortyzatora.
http://allegro.pl/poduszka-amortyzat...0387145.htmlps.
ps.
Przed planowaną regulacją zbieżności lepiej już wymienić tą obluzowaną końcówkę drążka kierowniczego.
Poduchy, amory i maglownica sprawneMyślę, że zainwestuję w końcówki drążków i łączniki stabilizatora i wtedy ustawię zbieżność. Mam nadzieję, że trafię
![]()
A tak z tej samej beczki... Dzisiaj podczas jazdy mój "świr" (którego dostałam od tych stuków) zauważył, że chyba coś też siada w tylnym zawieszeniu... Albo coś z przodu daje taki efekt, sama już nie wiem. Idzie na głowę dostać.
Stąd moje pytanie... Może mi ktoś wyjaśnić jak "wygląda" tylne zawieszenie w AR 147? Tzn. ile na jedno koło przypada wahaczy, jaki rodzaj (widziałam na Allegro jakieś wleczone, poprzeczne...), czy są tak jak na przodzie łączniki stabilizatorów, gumy, ewentualnie inne pierdołki, które mogą walić?
I jak mniej więcej to rozpoznać? Bo ciężko stwierdzić, w którym momencie jest stuk, bo jak wjadę na nierówność przednim kołem to wali jakby z przodu, ale zaraz świr podpowiada, że coś z tyłu w tym samym momencie daje o sobie znać... :/