Hmm, mnie powiedzieli 120zł za tą ramkę
Hmm, mnie powiedzieli 120zł za tą ramkę
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"
Witam,
W ASP w POL-CAR Poznań powiedzieli ze ne ma możliwości zakupienia tej zaślepki 9 otworu na drugi wydech) że już miał klika takich pytań i że trzeba kupić cały zderzak.
A tak wogó.le też jestem na etapie wyboru dwururki i nie wiem co wybrać. Zastanawiałem się nad Kadex Alfa Romeo 159 ULTER SPORT. ale w opisie jest że do 1.9 ja mam 2.0 silnik. Czy to będzie pasować?? Pan z Kadexa twierdzi że tak.
Ma ktoś może jeszcze alternatywę. Może z rejonu Poznania.
Czy brać od tej firmy (KADEX)??
No właśnie zaślepki nie da się kupić bez zderzaka a ramke bez problemu :]. Tak mi powiedzieli w Aso PZM Kielce :]
właśnie chyba odwrotnie... zaślepkę raczej da się kupić, a ramkę tylko ze zderzakiem od 2.4
u siebie będę rzeźbił ramkę z zaślepki bo tak jak teraz to wygląda nie najlepiej
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
To mnie w bambuko zrobili bo potrzebowałem tej zaślepki. Ale to nawet dobrze, bo dostałem ją potem za frajer![]()
Zderzak tylny jest w całości, nic nie zmienisz:|
JakubL Jak jesteś z Pń polecam Ci Kalińskiego. Mi ogarnął na ulterze z montaże i później poprawką po dwóch tygodniach (wydech przez pierwsze klika dnia może uciekać w lewą stronę), poniżej 1000 zł. Jakośc wydechów bardzo dobra, głośność delikatnie wyższa niż ori. A jakość montażu to Kaliński, więc marka sama w sobie.
Jakby co to wal na PW.
Witam,
Powiem Tak że zgłupiałem. Mianowicie wcześniej pisałem ze w Pol-CAR Poznań nie ma wycięcia do wydechu na prawa Stronę. Natomiast dzisiaj zadzwoniłem do AUTO-Centrum i Pan powiedział mi ze na prawa stronę wycięcie 125 zł na lewą 133 zł. Jutro jadę i zobaczę co on mi zaoferuje i jak to zamówi.
Daj znać jak się już dowiesz o co chodzi. Chociaż ja u siebie już dociąłem ramkę na prawą stronę z zaślepki i wygląda to nawet pro, więc raczej nie będę już z tym nic kombinował
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r