Kurwa w zawsze sam robiłem i nie bylo problemów a tu raz złapałem lenia i teraz szukaj przyczyny. Jak można uważać sie za mechanika nie potrafiąc podstawowych rzeczy porządnie zrobić!!jak się okaże ze źle są osadzone to jadę i robię wojnę
Kurwa w zawsze sam robiłem i nie bylo problemów a tu raz złapałem lenia i teraz szukaj przyczyny. Jak można uważać sie za mechanika nie potrafiąc podstawowych rzeczy porządnie zrobić!!jak się okaże ze źle są osadzone to jadę i robię wojnę
Dość kurwa partactwa. Jak nie spierdola gwintow w piastach to hamulce!!!!
To może najpierw sprawdź, a potem będziesz ich wyrzynał?
Fakt faktem , że wszystkiego przy aucie sam nie zrobisz nawet jakbys wuj wie jaki bystry był. Bo a to kluczy brak , ato pneumatyka, a to podnosnika i wtedy tza jechac do jakiegoś dobrego warsztatu - które tez sie zdarzaja ale ich jest bardzo mało. 2-3 w dużym miescie lub okolicach.
Za dużo teraz sie nalęgło tych warsztatów. Na polu ciężko- trza zapier..ać żeby zarobić. A jak sie leniowi nei chce pracować to z obory zrobi warsztat i klepie te szroty młotkiem i przecinakiem. I jak sie trafi jakaś fura której nie zna ( coś innego niż golf 3 i astra 1) to wtedy tak klepie tym młotem az cos urwie. Podejrzewam , że jak bronek zobaczył te zaciski to sie za głowe łapał i główkował jak tu klocki wyjąć. I jeszcze Ci w gratisie upie..oli fotele smarem i kierownice. Tak mnie wkurw wziął jak se wspomniałem jak u jednego rolasa byłem ( spec od diesli i common rail- taki miał szyld) I mnie skasował na 600 zeta a auta nei naprawił.
A mogłem być kurwa mądry. Mogła mi sie lampka zapalić we łbie jak zobaczyłem kury biegające po podwórku i ukrytego w narożniku posesji ursusa C360 cabrio.![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 05-08-2015 o 10:50
[C
Ale on to miał zarejestrowane jako pomoc drogową na pełnym odliczeniu VAT'u. Dobrze kombinuje koleś![]()
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Tak jak piszesz. Przeważnie ogranicza Nas brak kluczy,kanalu , rzadziej czasu i wtedy przychodzi taka chwila w której musisz oddać auto w ręce coraz częściej nie obliczalnych ludzi. Większość jak zobaczy Alfe to zaczyna pierdolic farmazony na temat auta bo nie potrafi zrobić nic innego jak vw czy audi.
Ja raz dałem olej wymienić przy okazji wymiany poduszek pod silnikiem. Przyjeżdżam na parking pod blok otwieram mache, a tam urwany przewód odmy.
Skończyło się na 10zl u spawacza plastików
Ciarach jakiś wciskał filtr na siłę.
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva