No właśnie. Bo wszystko jest do dsp, głośniki w drzwiach dsp, wzmacniacz, tylko ktos wyjął te z półki, podstawy są na forum do sprzedania bo już się kontaktowałem ze sprzedającym i aktualne, ale nie ma głośników. A same w półkę strasznie ciężko znaleźć. Cena ASO raczej nie będzie przystępna. Jeszcze jakby ktoś był w stanie mi podać jakiej średnicy są i jaka moc? Dzięki za info
Nie dpbierzesz bez rzezby polki zadnych glosnikow. Tam sa 16" 2 ohm. W aso cos kolo 300zl za glosnik ktos kiedys pisal
To bardzo dziwne ale nie mam pomysłów dlaczego tak się dzieje.
A to z tą godziną to znane, po prostu nasze icki demontami prędkości nie sąi takie zwieszki moga się pojawić.
Radziu - dobra rada. Dzwoń i pytaj w ogłoszeniach z częściami, że chcesz głośniki z półki i nie wypytuj o żadne DSP czy procesory dźwiękowe tylko po prostu o głośniki z półki. Telefon w rękę, ogłoszenia allegro/olx trochę cierpliwości i dojdziesz do celu.
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
ja tak własnie robię już parę miesięcyjak ktoś ma to sprzedaje kompletne DSP, udało mi się kupić zepsute głośniki za symboliczną kwotę razem z obudowami teraz zostało tylko zregenerować.