Dzieki za odpowiedz wiedzmaak. Ale powiem ci ze nie mam pojecia o co chodzi "driver"
Dzieki za odpowiedz wiedzmaak. Ale powiem ci ze nie mam pojecia o co chodzi "driver"
To jest to czarne z nóżkami
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Koledzy a gdzie w mojej alfie znajde sterownik odpowiedzialny za swiatla tyl? Jesli chodzi o instalacje to moze sa jakies miejsca gdzie kable lubia sie przecierac bo przyznam ze nie chce mi sie pruc calego samochodu w poszukiwaniu kabli. Mam tez blad na desce o oswietleniu przednim na desce mimo ze dziala![]()
Ostatnio edytowane przez bellocaro ; 04-01-2016 o 09:28
Ile razy można pisać, że całe sterowanie światłami jest w BODY!!!!!!!!!!! Gość pisze o driverze ale nie napisze, że jest w BODY. To jest 147!!
Sprawdź które żarówki i ewentualnie spróbuj wyczyścić styki. Jesli masz jakieś ledy w postojowych to wymień na zwykłe żarówki i będzie spokój.
Scalak o którym pisałem wcześniej to vnq830m.
Tak Ci się dzieje od momentu aż auto kupiłes czy nagle?
-----
Faktycznie teraz widzę że wcześniej nie napisałem że owy scalak jest w BC. Przepraszam za zamieszanie.
Ostatnio edytowane przez wiedzmaak ; 04-01-2016 o 11:45
Juz nie jezdzijcie po mnieMam zwykle dwie zarowki w lampie i tyle. Dzieje sie tak od momentu jak kupilem ale poczatkowo tego nie widzialem. Jakies pol roku juz
Ostatnio edytowane przez bellocaro ; 04-01-2016 o 13:33
Nikt po Tobie nie jeździna początek wyczyść styki w postojowych. Psiknij jakimś kontakt sprayem i zobacz czy się poprawiło.