tak kupiłem ja za grosze i wiedzialem ze jest cos z nia nie tak,a ze nikt nie moze dojsc konca to juz sie tego nie spodziewalem heh :/ wymienialem caly komplet body sterownik immo, i niestety nic to nie dało...
tak kupiłem ja za grosze i wiedzialem ze jest cos z nia nie tak,a ze nikt nie moze dojsc konca to juz sie tego nie spodziewalem heh :/ wymienialem caly komplet body sterownik immo, i niestety nic to nie dało...
Dobra Pany, mleko sie rozlało i nie ma co płakać teraz tylko ogarnąć temat, a kolega będzie miał nauczkę na przyszłość żeby 10 razy się zastanowić zanim trupa kupi. Weź w pierwszej kolejności samochód od tych magików i zawieź do ogarniętego warsztatu który sprawdzi czy rozrząd jest dobrze założony i przy okazji sprawdzi czujnik wałka.
wyklekotał i zadymil JTD
Tak jak seba mówi. Odstaw to auto gdzie indziej - popytaj w regionalnym. Jeżeli okaże się że panowie mieli blokady z plasteliny i coś po drodze spartaczyli ciągnij ich za tylki żeby partycypowali w kosztach... Wkońcu jak piszesz trochę kapusty już u nich zostawiles.
Ostatnio edytowane przez wiedzmaak ; 22-01-2016 o 12:32
i tak zrobie, moze wkoncu ktos temu podoła, dobra dzieki za dyskusje![]()
Daj znać jak się sprawa potoczy.